Horoscop special – Femeia Pești în viața ta, o binecuvântare!

horoscop - pisces

Horoscop special – Femeia Pești în viața ta, o binecuvântare! Sunt oameni care ne fac viața atât de frumoasă, plină de sens și de bucurie. Fie că vorbim de familie sau prieteni de o viață. Dar mai este și femeia Pești, cea care este cu adevărat alinare, binecuvântare și iubire. Iar motivele pentru care prezența ei în viața ta reprezintă cel mai frumos dar de la Dumnezeu sunt prea multe pentru a fi cuprinse într-o numerotare, dar măcar câteva le putem expune aici:

1. E o bună prietenă. Femeia Peşti e stabilă şi loială. Ea nu are un cerc social larg, dar se dedică persoanelor pe care alege să le aibă în viaţa ei. Ea este cea care te va ajuta atunci când treci printr-o criză şi care te va face să te simţi mai bine.

2. E incredibil de empatică şi are o inteligenţă emoţională crescută. Ea nu va dramatiza niciodată inutil şi nu va cauza conflicte ciudate. Va înţelege de unde vii şi se va adapta în dialog astfel încât ambele părţi să se simtă mai bine.

3. Are cel mai bun gust în muzică. Femeia Peşti îţi va trimite link-uri către cele mai bune playlist-uri de muzică. Unii dintre cântăreţii tăi preferaţi vor fi cei pe care îi descoperi prin ea.

Citește și: Horoscop special – femeia Gemeni, partenera de care nu te plictisești!

4. Nu va concura cu tine. O femeie Peşti este mulţumită să obţină plăcere din interesele ei creative. Nu are nevoie să fie sufletul petrecerii sau vedeta fiecărei relaţii. Ea nu va fi niciodată în competiţie cu tine şi nici nu se laudă. O astfel de nativă nu va fi o prietenă căreia îi place drama, ea urăşte scenele emoţionale şi conflictele în care oamenii se rănesc.

5. Ea e sensibilă, în cel mai bun mod. O femeie Peşti nu va respinge niciodată sentimentele tale şi nu va face remarci care te rănesc. Chiar şi atunci când e furioasă, ea întotdeauna se gândeşte la modul în care te simţi şi îşi va dori ce e mai bine pentru tine.

6. Are o fire de artist. Femeia Peşti e un suflet creativ profund. Poate picta sau poate scrie poezii. Dar indiferent ce face, e grozav să faci parte din viaţa ei. Fiecare prieten din această zodie dăruiesc altora o parte din arta pe care o creează, acestea fiind amintiri inestimabile.

Photo credit: maclauren70 via Visualhunt /  CC BY-NC-SA

Continuare horoscop pe Eva.ro

horoscop - girl 1722402 960 720 150x150Citește și: Horoscop special – calitățile celor născuți în octombrie

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.