Horoscop special – femeia Vărsător, pasărea liberă a zodiacului!

horoscop - femeia 1024x694

Horoscop special – femeia Vărsător, pasărea liberă a zodiacului! Dacă există un semn zodiacal pentru care libertatea personală este mai presus de orice, acesta este Vărsător. Dar, odată ce ai cucerit-o, libertatea ei va fi lângă tine, dedicată trup și suflet ție. Ce alte caracteristici fac din femeia Vărsător o parteneră ideală?

Este loială şi onestă

Femeia din Vărsător nu va intra într-o relaţie sau nu se va căsători până când nu se simte pregătită, dar odată ce o face, loialitatea ei nu poate fi pusă la îndoială. Nu este posesivă cu partenerul ei de viaţă, dar tot ce îi cere este transparenţă şi onesttitate în ceea ce priveşte povestea lor de dragoste.

Citește și: Horoscop special – totul despre femeia Scorpion!

Crede orbeşte în partenerul ei de viaţă

Nu va trebui niciodată să răspunzi la întrebări inutile venite din partea unei femei din această zodie. Ea este credincioasă şi nu este nesigură pe iubitul sau soţul ei. Ea are încredere orbeşte în el, dar această încredere trebuie menţinută.

Este spontană

Spontaneitatea este o caracteristică foarte proeminentă a femeilor din zodia Vărsător. Nu te poţi plictisi atunci când o ai în jurul tău. Ea găseşte bucurie în lucrurile mici, iar discuţiile cu ea sunt interminabile.

Ea oferă şi cere respect

O femeie din Vărsător nu te va insulta şi nu te va trata fără respect atunci când vine vorba de vorbe sau gesturi. În schimb, ea aşteaptă exact aceleaşi lucruri din partea partenerului ei de viaţă. Ar trebuie ca el să o trateze cu respect dacă vrea ca relaţia să fie una paşnică.

Sursă foto: dreamgeek.ro

Continuare horoscop pe Eva.ro

horoscop - sad 2042536 960 720 150x150Citește și: Horoscop special – cum reacționează zodiile când sunt nefericite!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.