Horoscop special – femeia Vărsător, cât de ușor o cucerești?

horoscop - femeia varsator

Horoscop special – femeia Vărsător, cât de ușor o cucerești? Se spune despre femeile din zodia Vărsător că sunt distante, reci, extrem de dificile într-o relație. Dar oare așa să stea lucrurile? Horoscopul de azi ne spune cum poate fi cucerită femeia din acest semn zodiacal:

Femeia născută în zodia Vărsător e cunoscută ca fiind o persoană rece, chiar extrem de distantă uneori.
Acest semn de aer are o minte la fel de deschisă ca cerul, fiind foarte imprevizibil. Femeia din această zodie este sociabilă şi îşi face relaţii care durează. Timpul este relativ în cazul ei, deci nu contează dacă o cunoşti de o zi sau de o viaţă întreagă. Lista ei de contacte este plină, cu un amestec de caractere diferite. Cunoscută să privească dincolo de etichete, ea sfidează vârsta, rasa sau spectrul culturii. Îi place să fie un prieten în primul rând şi să rămână aşa, indiferent de situaţie.

Citește și: Horoscop special – zodiile care se despart până la finalul anului!

Individualitatea ei iese în evidenţă în orice conversaţie. Ea se mândreşte cu faptul că este un gânditor progresist. E ultima care acceptă opinia cuiva, doar din cauza orgoliului. Acest lucru o diferenţiază de alţii şi poate fi foarte intimidantă uneori.

Va fi impresionată dacă îţi cunoşti mintea şi dacă vii mereu cu idei care să o stimuleze

Te va ajuta mult să fii la curent cu cele mai noi tendinţe. Ea iubeşte provocarea, dar şi dezbaterea. Uneori se concentrează atât de mult o pe problemă, încât te poate înnebuni.

Fii pregătit pentru un început dificil

Dacă eşti o persoană care trebuie să se conecteze imediat emoţional cu cineva, cu Vărsătorul va fi destul de dificil pentru că nu poţi avea încredere în el. Pe cât de atrăgătoare e femeia Vărsător, pe atât de distantă se poate dovedi. Caută puncte comune şi poţi echilibra lucrurile.

Sursă foto: Unica.ro

Continuare horoscop pe Eva.ro

horoscop - kissing 2353862 960 720 150x150Citește și: Horoscop special – din ce zodie este iubita perfectă?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.