Horoscop special – când te simți frumoasă, după zodie

horoscop - femeiefrumoasa

Horoscop special – când te simți frumoasă, după zodie Fiecare femeie ar trebui să se simtă cu adevărat frumoasă, apreciată, iubită, în fiecare moment al vieții sale. Și ar trebui să aibă alături un partener care să o facă să se simtă așa. Există însă momente în care nimic nu poate sta în calea unei femei care se simte superbă. Iar aceste momente diferă de la zodie la zodie:

Berbec
Arăţi cel mai bine atunci când te provoci singură şi reuşeşti mai mult decât de aşteptai.

Îţi place să câştigi, dar mai ales să ai reuşite la lucruri care îţi păreau imposibile. Continuă să ceri cât mai mult de la tine, iar mândria se va vedea pe chipul tău.

Taur
Un mediu confortabil şi oamenii de care te înconjori, în special cei pe care îi iubeşti, te fac să arăţi minunat.

Înfloreşti de sărbători, adunări şi zile de naştere, tot ce implică familie, mâncare şi distracţie. Fericirea se vede pe chipul tău!

Citește și: Horoscop special – de ce se întorc zodiile la fostele relații?

Gemeni
Străluceşti atunci când te afli într-un mediu educativ, de învăţare, mai ales unul în care există o mulţime de discuţii şi schimburi de idei.

Educaţia arată bine pe lângă tine, iar tu arăţi cel mai bine atunci când eşti stimulată şi provocată intelectual.

Rac
Ştii acei oameni care arată uimitor atunci când sunt îndrăgostiţi?

Asta eşti tu! Când eşti îndrăgostită, ochii tăi radiază, zâmbetul este orbitor şi emani fericire prin toţi porii. Lucrul amuzant este că iubitul tău nici nu trebuie să fie lângă tine ca să arăţi aşa!

Leu
Eşti genul de persoană care atrage atenţia aproape tuturor.

Eşti întotdeauna aranjată, îngrijită şi încrezătoare. Intri într-o cameră, toţi ochii sunt pe tine, iar tu adori acest lucru. Devii şi mai frumoasă când oamenii se uită la tine, eşti ca o floare care înfloreşte datorită soarelui.

Citește continuarea pe Eva.ro

horoscop - sorry 768x510 1 150x150Citește și: Horoscop special – cum își cer zodiile scuze

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.