Horoscop special – femeile născute în decembrie, aventura vieții tale!

horoscop - pretty girl 2039176 960 720

Horoscop special – femeile născute în decembrie, aventura vieții tale! Ai alături de tine o femeie născută în ultima lună a anului? Atunci cu adevărat ai primit un cadou de la Moș Crăciun. Plină de calități, o femeie născută în luna decembrie cere alături de ea un bărbat pe măsură.

Citește și: Horoscop special – Cât de manipulatori sunt bărbații, după zodie?

E realista
Femeia născută în luna decembrie se bazează pe logică și este foarte realistă. Îi place să întâlnească oameni noi, spune tot ce are pe suflet, fără ocolișuri. Nu vei vedea o femeie născută în luna decembrie incredibil de optimistă. Va ști că există și bune, și rele și le va lua pe toate ca atare.

E sarcastică
Femeia născută în luna decembrie vorbește sincer, atât de sincer încât ți te va durea adevărul. O poți considera sarcastică, însă ar trebui să fii încântat. Vei sigur că nu te minte, deși uneori ți-ai dori să te mintă frumos, doar ca să nu suferi.

E aventuriera
Femeii născute în luna decembrie îi place să se plimbe. Nu ratează nicio călătorie, mai ales dacă este la un preț bun.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Sfatul Părinților

horoscop - lovely white and black lifestyles 150x150Citește și: Horoscop special – zodiile și dragostea în luna decembrie!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.