Horoscop special – atuuri și defecte ale femeilor născute în august!

august - femeiaugust

Horoscop special – atuuri și defecte ale femeilor născute în august! Iubești o femeie care s-a născut în luna august? Atunci ar fi bine să vezi cum sunt femeile născute în această lună, care sunt atuurile și defectele lor.

Perfecţioniste
Persoanele născute în august sunt caracterizate de perfecţionism. Şi când vine vorba de curăţenie sunt cu adevărat de groază. Urăsc dezordinea şi toate lucrurile trebuie să fie la locul lor. Nu suportă rufe murdare pe jos. Nu ar trebui să fii surprins dacă o astfel de persoană face curăţenie zilnic.

Au întotdeauna dreptate
Oamenii care au venit pe lume în august trebuie să aibă ultimul cuvânt în orice discuţie. Nici măcar nu încerca să câştigi o dispută verbală cu o astfel de persoană pentru că nu vei reuşi niciodată. Şi lucrul cel mai rău – ştiu că au mereu dretate şi chiar au. Zâmbetul de pe faţa lor prin care îţi transmit: „Ţi-am spus” te calcă pe nervi de fiecare dată. Cu toate acestea nu poţi să nu-i iubeşti.

Au nevoie de spaţiu personal
Persoanele născute în august au nevoie de spaţiu personal. Nu se deschid şi nu vorbesc despre sentimentelor lor decât după ce a trecut o perioada mai lungă de timp, aşa că nu dispera dacă sunt încă închise în ele însele. Doar că au nevoie de timp pentru a se simţi confortabil în preajma ta. Crezi sau nu, se emoţionează atunci când cineva le priveşte drept în ochi, aşa că ai răbdare. Şi, indiferent de cât de mult te iubesc, au nevoie să rămână singure cu ele însele.

Scriitori foarte buni
Poate că nu sunt cei mai buni oratori din lume, însă compensează cu exprimarea în scris. Ştiu cum să-şi adune gândurile şi să pună sentimentele în vorbele aşternute pe hârtie. S-ar putea să aibă un jurnal zilnic, însă asta nu înseamnă şi că ai voie să-l citeşti. Dacă vor să afli cum se simt, îţi vor spune.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Sfatul Părinților

august - poker 1798037 960 720 150x150Citește și: Horoscop special – cu ce fel de femeie te va înșela, după zodie

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.