Horoscop special – final de an dezastruos pentru 4 zodii!

horoscop - dezastru

Horoscop special – final de an dezastruos pentru 4 zodii! Încet, încet se duce și 2017. Și dacă pentru multe zodii anul a fost unul liniștit, nu la fel se anunță ultimele luni, care pregătesc momente cu adevărat dezastruoase. Care sunt zodiile care vor fi cel mai mult lovite în acest final de an?

Berbecii sunt obosiți și s-au cam săturat de ceea ce fac. Sănătatea le este în pericol și ar fi bine să încerce să evadeze puțin, o vacanță scurtă sau o deconectare de la problemele cotidiene ar fi bine venită.

Taurii au parte de furtună în paradis. Dragostea se amestecă cu finanțele și lucrurile nu vor ieși bine, mai ales dacă impulsivitatea le controlează cuvintele.

Gemenii au probleme în plan personal și deși sunt maeștrii comunicării, se încurcă în cuvinte care pot răni ușor persoana iubită. Femeile din zodia gemeni care își doresc un copil au mari șanse în această perioadă.

Citește și: Horoscop special – cum trec zodiile peste decepțiile în dragoste?

Racii sunt liniștiți și se bucura de realizări financiare sau probabil de anumite achiziții.

Leii sunt extrem de concentrați la propria persoană și asta dă dovadă mare de egoism. Persoanele din jurul lor vor avea de suferit din cauza acestei atitudini.

Fecioara este critică și nervoasă pusă pe un ideal de a schimba universul, se cam încurca în aceste planuri, dar în schimb le vor merge bine din punct de vedere financiar.

Sursă foto: mpinteractiv.ro

Continuare horoscop pe Teo Trandafir

horoscop - landscape 1495474029 game of thrones2 150x150Citește și: Horoscop special – ce personaj din Game of Thrones ești, după zodie!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.