HOROSCOP SPECIAL FINANCIAR – zodiile și banii în 2017!

financiar - zodiilesibanii

Articol scris de Elisabeta Pancea. HOROSCOP SPECIAL FINANCIAR – zodiile și banii în 2017! Nu mai avem mult timp până când vom intra în anul 2017 și fiecare dintre noi încearcă să își creioneze o imagine a ceea ce s-ar putea să primească în noul an. Aspectul financiar este unul din cele mai importante, tocmai de aceea, mai jos, încercăm să răspundem la întrebarea: cum vor sta zodiile cu banii în 2017:

BERBEC:

Berbecii sunt nativii care se pricep să facă bani şi fără foarte mult de muncă, fapt pentru care nu vor duce lipsa de venituri nici în 2017. Însă din luna octombrie, dată de 10, când planetă Jupiter îşi face intrarea în Scorpion, începe şi perioada propice în zona financiară a Berbecilor. Începând cu această perioada, nativii acestei zodii vor găsi rezolvări la problemele legate de datoriile din trecut, vor primi sprijin financiar pentru proiectele ce le pun la cale şi vor intră într-o perioada benefică din punct de vedere financiar.

TAUR

În ultimul trimestru din 2017, relaţiile profesionale ale Tăurilor se îmbunătăţesc vizibil, fiind o perioada fastă pentru a încheia contracte, a formă colaborări şi a schimbă concepţiile. Beneficiile materiale nu vor întârzia să apară.

GEMENI

Datorită parteneriatelor care s-au demonstrat a fi altceva decât ai crezut la început, s-ar putea că resursele tale financiare să provină din relaţii mai apropiate, poate chiar din viaţă de cuplu. Ar trebui să aveţi o deosebită grijă, deoarece s-ar putea să va treziţi fără vreun venit sau sprijin moral sau financiar.
Intrarea lui Jupiter în Casă Muncii în 10 octombrie va aduce cu ea parteneriate de care trebuie să profitaţi, deoarece acestea vor avea un impact uriaş în sfera bugetară. S-ar putea să obitineti finanţările de care aveţi nevoie.

RAC

Jupiter se află în Casă Racului în aspecte tensionate cu Uranus, acest lucru aducând deficite în plan financiar pentru Răci. Trebuie să dai dovadă de multă răbdare şi perseverenţă pentru a îndrepta lucrurile, deoarece momentele benefice nu vor lipsi, chiar dacă vor fi puţine.În schimb, vei avea oportunitatea să îţi dezvolţi talentele pe care le deţii pentru a te pregăti de o dezvoltare în plan financiar în anul ce umează.

LEU

Pluto se află în 2017 în relaţii tensionate cu alte planete, fapt care va determina o dezvoltare mai puţin armonioasă a parteneriatelor din punct de vedere profesional. Acest fapt va crea tensiuni şi va încetini ritmul de obţinere a unor rezultate în plan financiar, fapt care s-ar putea să va deranjeze şi să va streseze. De aceea, aveţi tendinţa de a va grăbi şi a reacţiona negativ în unele situaţii, greşind.

FECIOARA

Zodia Fecioara se află într-o pasă bună, deoarece Jupiter se află, în 2017, în Casă Banilor până în 10 octombrie. Acest lucru va determina o creştere a veniturilor financiare prin muncă şi rezultatele vizibile. În acest an, Fecioarele sunt favorizate pentru a-şi plăţii datorile mai vechi, însă sunt şi defavorizate, deoarece vor avea tendinţa să cheltuie sume importante pe lucruri mărunte sau nefolositoare.
Până în 20 decembrie, Saturn îşi continuă şederea în Casă Familiei acestei zodii şi fiind în relaţii bune cu Uranus, va puteţi aştepta la moşteniri. Totodată, multe dintre problemele legate de situaţia financiară vor fii rezolvate, luna noiembrie fiind cea mai avantajoasă pentru planurile legate de locuinţa.

BALANŢĂ

Deşi Jupiter se va află în conflicte cu Uranus şi Pluto pe tot parcursul anului, începând cu dată de 10 octombrie 2017, acesta va intră în Casă Banilor Balanţei, aducând situaţii din care reies sume importante de bani şi rezolvarea problemelor financiare. Se dechid noi orizonturi spre parteneriate şi o nouă carieră.

SCORPION

În 2017, Scorpionii vor trece printr-o perioada de lipsa de încredere, fapt pentru care va scădea şi raportul vis-a-vis de muncă. Va fi un an al echilibrărilor din punct de vedere financiar, însă capacitatea de a muncii şi de a te înţelege cu cei din jur scade în preajma eclipselor (11 februarie şi 21 august).

SĂGETĂTOR

Săgetătorii se vor află într-o perioada destul de tensionată în 2017 iar sursele de venit vor fi proiectele întreprinse de ei şi colaborările. Însă aceşti nativi vor fi stresaţi de anumite gânduri, subcontientul fiind afectat în acest an, iar comunicarea cu partenerii de afaceri nu va fi cea mai strălucită.

CAPRICORN

Pentru nativii din această zodie, anul 2017 se anunţă unul plin de realizări în plan profesional. Odată cu intrarea lui Jupiter în Casă a XI-a a Capricornului vei realiza că prietenii vor fi sfătuitorii de nădejde, iar iniţiativele, proiectele şi colaborările vor merge strună, aducând numai dezvoltări în plan financiar. Alege atent afacerile pe care urmează să le faci şi partenerii cu care urmează să lucrezi, deoarece, fiind un an benefic în plan profesional, este bine să alegi cele mai bune oferte şi să nu ratezi şansă de a te dezvoltă în plan financiar.

VĂRSĂTOR

Datorită unei eclipse de Soare din Casă Banilor, Vărsătorul va avea o perioada de dezvoltare în plan financiar, însă trebuie să profite de ea la maximul oferit, deoarece anul 2017 aduce cu el planurile de dezvoltare profesională prin învăţare, pentru dezvoltare pe viitor. Astfel, orice venit aduce beneficii.

PEŞTI

În anul 2017, problemele financiare vor apărea din cauza dorinţelor personale pe care nu le poţi împlinii fără anumite sume de bani. Astfel, va există în permanentă un deficit de buget, deoarece ai tendinţa să cheltui mai mult decât îţi permite buzunarul. Aspectele tensionate dintre Pluto şi Jupiter îţi vor da mari bătăi de cap, însă este de preferat că pentru planurile pe termen lung să utilizezi suma reală deţinută.

Susă foto: ziarulring.ro

financiar - pesti 1 150x150Citeste si: Horoscop special – Compatibilitatea nativilor Pești cu alte zodii!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.