Horoscop special – cum flirtează fiecare zodie?

horoscop - flirting 1024x683

Horoscop special – cum flirtează fiecare zodie? Îți place de cineva și ți-ai dori ca lucrurile să meargă într-o anumită direcție, dar nu ești sigură de semnalele pe care le primești? Azi primești un adevărat dicționar de flirt pentru fiecare zodie, numai bun să te ajute să obții ce vrei!

Berbec
Eşti o persoană îndrăzneaţă atunci când vine vorba de flirt.

Nu ai nicio problemă în a pune ochii pe cel mai cool bărbat din club şi de a merge să îi cumperi o băutură. Bărbaţii sunt atraşi de încrederea pe care o emani şi te găsesc sexy. Balanţa, Capricornul şi Berbecul sunt cele mai bune zodii cu care să flirtezi, dar pentru relaţii pe termen lung alege un Geamăn, Leu, Săgetător sau Vărsător, pentru că aceştia îţi vor răspunde la fel.

Taur
Eşti atât de gingaşă, iar modul tău de a flirta este cel de modă veche.

Preferi să vină cineva la tine. Eşti, de asemenea, foarte senzuală şi ai mişcări atrăgătoare prin care te remarci. Dacă eşti în căutarea unui date obişnuit, optează pentru un Scoprion, Berbec sau o Fecioară. Dar dacă vrei o relaţie de lungă durată, începe flirtul cu un Capricorn, o Balanţă sau un Geamăn.

Citește și: Horoscop special – zodii care sunt mai fericite singure!

Gemeni
Abilitatea de a te juca cu cuvintele poate seduce pe oricine şi te foloseşti de asta pentru a flirta într-o manieră foarte comunicativă, care poate include şi limbajul corpului.

Te poţi plictisi şi poţi trece foarte repede de la o stare la alta, dar asta funcţionează. Dacă vrei doar o aventură, flirtează cu un Leu, o Fecioară sau un Scorpion pentru că aceştia vor fi foarte receptivi. Dar, dacă vrei o relaţie serioasă atunci optează pentru o Balanţă, un Berbec sau un Vărsător.

Rac
Stilul tău de flirt e foarte captivant pe de o parte şi foarte prudent pe altă parte.

Eşti cu adevărat interesată să-i faci pe bărbaţii din jurul tău să se deschidă în faţa ta. Asta te face irezistibilă şi te ajută să te conectezi cu aceştia la nivel emoţional. Dacă vrei o aventură, caut-o cu un Leu sau cu un Capricorn. Dar dacă vrei un partenet pe viaţă, încearcă cu un Taur, o Fecioară sau cu un nativ din zodia Peşti

Leu
Ego-ul e foarte important pentru tine.

Vrei să fii lăudată şi să ţi se acorde atenţie, cel puţin la fel cum şi tu o faci. Ai un plan complex atunci când vine vorba de flirt, de la contactul vizual, până la zâmbete şi carismă. Eşti sexy prin tot ce faci!

Fecioară
Tu eşti maestră în transmiterea mesajelor mixte.

Acum eşti rezervată, iar imediat după emani o energie sexuală puternică. Nu permiţi oricui să intre în cercul tău de admiratori. Te foloseşti de inteligenţă, sexualitate şi de ochi atunci când flirtezi. Dacă vrei doar o aventură, flirtează cu cineva din Gemeni, Scorpion sau Vărsător. Dar, dacă vrei o relaţie serioasă optează pentru un Taur, Rac, Capricorn sau tot o Fecioară perfecţionistă ca tine.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Eva.ro

horoscop - sun 1459704 960 720 90x90Citește și: Horoscop special – Soarele, conjuncție cu Mercur, relații în pericol!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.