Horoscop special – ce ai fost într-o viață anterioară, după zodie!

horoscop - beyond 744753 960 720

Horoscop special – ce ai fost într-o viață anterioară, după zodie! Crezi în reîncarnare, în faptul că drumul prin această viață nu este decât un popas și aducem cu noi din trecut și ducem în viitor experiențe pe care nici măcar nu ni le putem explica? Horoscopul de astăzi îți vorbește despre ce ai fost într-o altă viață.

Berbec
Războinic.

Sufletul Berbecului arată că ai un instinct de războinic în tine şi eşti o persoană care nu ştie să renunţe. Perseverenţa te defineşte, eşti un supravieţuitor care nu fuge niciodată de luptă, ci chiar eşti cel care învinge. Probabil că ai fost un războinic, un cavaler sau un luptător într-o viaţă anterioară.

Taur
Lider.

A avea un suflet de Taur înseamnă că eşti înfumurat, ferm şi ştii să conduci. Eşti lider din naştere, însă blândeţea ta le permite oamenilor să ia parte la succesul tău. Într-o viaţă anterioară ai fost, prin urmare, un lider sau un fel de descoperitor care a condus oamenii la noi înălţimi.

Gemeni
Vindecător.

Să fii Gemeni înseamnă că ai o inimă de aur care sângerează pentru cei care au nevoie. Eşti un suflet grijuliu care simte profund durerea celorlalţi şi ai o minte ascuţită, care ştie să îi ajute pe cei ale căror dureri sunt isuportabile. Ai un suflet care caută bunăstarea altora şi o face extrem de altruist. Într-o viaţă anterioară, ai fost fie un vindecător, fie un medic.

Citește și: Horoscop special – cine vrea să te cucerească vara aceasta?

Rac
Diplomat.

Să ai un suflet de Rac înseamnă că eşti o persoană foarte uşor adaptabilă, cu o minte ageră şi plin de tactică prin natură. Eşti bun la citirea situaţiilor şi acţionezi în consecinţă. Excelezi la arta de a scoate ce e mai bun dintr-o situaţie proastă şi ştii exact cum să o faci astfel încât să fie în avantajul tău. Prin urmare, într-o viaţă anterioară ai fost fie un diplomat de înaltă clasă, fie o persoană cu abilităţi de negociere.

Leu
Artist.

Să ai un suflet de Leu înseamnă că eşti extrem de expresiv şi sensibil în acelaşi timp. Ştii ce îşi doreşte inima şi ştii cum să îi oferi ce are nevoie, dar cel mai important lucru este capactitatea ta de a face lumea să vadă lucrurile din perspectiva ta. Într-o viaţă anterioară ai fost un artist, un pictor sau un sculptor care a schimbat lumea.

Fecioară
Gânditor.

Să ai sufletul unei Fecioare înseamnă să eşti cineva care îşi trăieşte viaţa în minte. Ai o lume a ta, în capul tău, pe care ai creat-o special pentru tine. Gândurile, ideile şi perspectivele tale contează foarte mult pentru tine şi militezi pentru ele. Într-o viaţă anterioară ai fost un gânditor, un filozof sau un consilier.

Sursă foto: Pixabay

horoscop - pinocchio 2722074 1280 90x90Citește și: Horoscop special – zodii care vor fi mințite de iubiți vara aceasta!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.