Horoscop special – de ce le e frică zodiilor?

frică - zodiifrica

Horoscop special – de ce le e frică zodiilor? Fiecare dintre noi avem frici. Frici pe care le împărtășim cu ceilalți, dar și temeri pe care doar noi le știm și ne este destul de greu să le scoatem în evidență. Iată cum se vâd aceste lucruri și din punctul de vedere al zodiilor:

Berbecului îi e frică să piardă pe cineva.

Cel mai înfricoşător lucru pentru un Berbec nu este să piardă o luptă, ci pe un prieten în luptă. Cu toate că este o fire războinică, el renunţă la ambiţia de a ieşi mereu câştigător în favoarea persoanelor dragi. Niciodată acesta nu se va opune lor şi nu va fi contra lor, indiferent despre ce miză este vorba. Preferă să dispară decât să le înfrunte.

Taurului îi e frică de sărăcie.

Acestui nativ îi place stabilitatea şi confortul, dar se bucură şi poate fi fericit şi cu lucururile mici. Nu are nevoie de prea multe pentru a se simţi împlinit, dar măcar să aibă parte de strictul necesar. Taurul îşi păzeşte bine banii şi luptă să nu aibă datorii mai mult decât oricine. Nu suportă schimbările şi restrângerea obiceiurilor sale.

Nativului din Gemeni îi e frică să ia decizii.

Acest nativ îşi schimbă mereu deciziile, opţiunile şi promisiunile, de aceea slăbiciunea lui este frica de a lua hotărâri. Acest semn zodiacal reprezintă două părţi distincte, care sunt mereu în conflict una cu alta. Chiar dacă această instabilitate a lui îl face să fie un manipulator destul de agil, pe de altă parte îl macină pe interior.

Racului îi e teamă să meargă acasă.

Acest nativ suferă de agorafobie, adică teama de a fi prins în locuri sau în situaţii din care este dificil să ieşi. Acestuia îi place să rămână în zona lor de siguranţă, locul în care nimeni nu le poate face rău. Ei trebuie să înveţe să îşi învingă teama şi să încerce să facă exact acele lucruri care îi sperie.

Leului îi e frică să fie ignorat.

Leul ar face orice pentru a atrage atenţia celor din jurul lor şi are nevoie să fie mereu asistat. Nu suportă să fie ignorat, altfel consideră că nu îi sunt văzute valorile. Totul porneşte de la mentalitatea lor şi vor lupta întotdeauna să se facă ascultaţi.

Fecioarei îi este teamă de imperfecţiune.

Dacă ai îndrăznit să îi strici ceva prin casă unei Fecioare, atunci aşteptă-te la acuzaţii serioase. Aceasta urăşte dezordinea şi dezorganizarea, ele declanşând sentimente de disperare. Prin firea ei perfecţionistă, ea nu încearcă altceva decât să îşi ţină emoţiile în frâu.

Balanţei îi e frică să rămână singur.

Balanţa este o persoană foarte sociabilă, aşa că v-o puteţi imagina singură? Pe ei nimic nu îi sperie mai mult decât singurătatea şi îşi fac astfel de scenarii tot timpul. Chiar dacă au o viaţă socială şi personală împlinită, un nativ din Balanţă nu va înceta niciodată să îşi imagineze cum ar fi să piardă tot.

Unui Scorpion îi e teamă de intimitate.

Acest nativ este mai sensibil decât crezi şi se deschide foarte greu în faţa celor din jur. De cele mai multe ori, această teamă de a se expune ca o carte de deschisă îl face să se îndepărteze de cei dragi sau să îi pună pe aceştia pe fugă. Sunt cunoscute cazurile în care Scorpionii preferă să se retragă emoţional sau să aibă relaţii extraconjugale şi nu va recunoaşte niciodată nici celui mai bun prieten.

Săgetătorului îi este frică de spaţiile închise.

Acest nativ este un explorator înnăscut, însă în natură. Săgetătorului îi este mare teamă de spaţiile închise, iar responsabilităţile zilnice îl fac să se simtă limitat, mai ales cele legate de bani. Nimic nu îi sperie mai mult decât obstacolele în calea libertăţii lor.

Capricornilor le e frică de eşec.

Aceştia sunt afacerişti înnăscuţi, de aceea sunt dependenţi de muncă, dar şi de rezultate. Cu cât urcă spre succes, cu atât teama de a nu cădea este mai mare. De multe ori, aceste temeri îi va motiva să reuşească în tot ceea ce şi-au propus, însă îi va măcina pe interior.

Sursă foto: puterea.ro

Citește continuarea pe Eva.ro

frică - origine zodii 150x150Citeste si: Horoscop special – tu știi originea zodiei tale?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.