Horoscop special – Greșelile zodiilor în dragoste

horoscop - 652x450 170048 ghinion dragoste

Horoscop special – Greșelile zodiilor în dragoste Nu de puține ori ajungem să credem că noi suntem ghinioniști în dragoste, că orice am face, nu vom avea șansa să trăim cu adevărat acea poveste mistuitoare de iubire. Numai că, uneori, chiar noi suntem cei care, prin greșelile pe care le facem, blocăm accesul dragostei în viața noastră.

Berbec
Te blochezi atunci când treci printr-o despărţire şi nu mai reuşeşti să te bucuri şi să simţi emoţia de a-ţi împărtăşi viaţa cu altcineva. Tu eşti convinsă că după un eşec sentimental totul devine plictisitor şi previzibil, în timp ce e exact opusul. Dragostea este o experienţă înfricoşătoare, dar foarte interesată şi impreveizibilă indiferent de stadiul relaţiei. Odată ce vei realiza acest lucru, viaţa ta amoroasă va părea mai puţin complicată.

Taur
Tu eşti un partener iubitor, cel mai determinat susţinător şi o persoană plină de compasiune. Problema ta este că nu reuşeşti să fii flexibil şi nu te poţi adapta prea uşor atunci când vine vorba de dragoste. Sentimentul de siguranţă porneşte de la a deţine controlul în relaţie sau asupra partenerului, de aceea ar trebui să înveţi să accepţi că singura persoană pe care poţi să o controlezi eşti doar tu.

Citește și: Horoscop special – cum te va părăsi, în funcție de zodie!

Gemeni
Trebuie să înveţi să te porţi natural şi să te simţi confortabil nu doar atunci eşti nepăsător privitor la partener, ci şi atunci când lucrurile devin mai serioase între voi. Umorul şi entuziasmul sunt motivele pentru care oamenii sunt atraşi de tine, dar este bine totuşi să le arăţi şi latura ta sensibilă, anxioasă sau nesigură. Trebuie să înveţi să fii om în faţa oamenilor pe care îi întâlneşti.

Rac
Latura ta emoţională şi protectivă este o mare calitate de-a ta, dar, de asemenea, ar trebui să te mai şi relaxezi şi să te laşi în voia sorţii. Trebuie să înveţi să accepţi că nu poţi controla chiar totul în dragoste, o parte depinde de tine, alta de cealaltă persoană, şi desigur, o parte depinde de şansă. Trebuie să accepţi acest lucru dacă vrei să fii fericită!

Leu
Eşti obişnuită să faci lucrurile în felul tău. Acesta este modul prin care ai reuşit să ai succes de la o vârstă fragedă. Dar trebuie să ştii, că indiferent câtă ambiţie ai avea şi în dragoste, relaţia trebuie să fie ca un puzzle. Trebuie să fii dispusă să îţi introduci partenerul în viaţa ta, la fel cum şi tu trebuie să te implici în a lui. Nu trebuie să renunţi la tine sau la lucrurile pe care te-ai obişnuit să le faci, ci doar să întâmpini cu braţele deschise pe acel cineva.

Sursă foto: machteamsoft.ro

Citește continuarea pe Eva.ro

horoscop - sexy lips 30 150x150Citeste si: Horoscop special – cum sărută zodiile

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.