Horoscop special – horoscop românesc străvechi!

horoscop - astrologie01

Horoscop special – horoscop românesc străvechi! Astăzi, pentru că tot sărbătorim ziua României, vom avea un horoscop cu specific românesc, datând de pe vremea dacilor. În superstiția strămoșească românească se considera că nașterea ta într-o anumită lună a anului nu este întâmplătoare, la fel cum nici vremea de la nașterea ta nu era un fenomen străin. Zodiacul românesc vechi avea tot 12 zodii. Iată care sunt acestea:

Zodia Țapului (cei născuți în luna ianuarie, luna lui Gerar) – Despre cei născuți în luna lui Gerar, înaintașii noștri spuneau că sunt bolnăvicioși, încăpățânați, schimbători ca vântul de ianuarie, au privirea luminoasă, un fizic armonios și o statură medie. Sunt când aprigi și neînduplecați, când arată prea multă bunăvoință față de cei din jur.

Citește și: Horoscop special – care este zodia născută să conducă!

Zodia Udătorului (cei născuți în luna februarie, luna lui Făurar) – Cei născuți în luna lui Făurar sunt firi domoale, cu un obraz plăcut, cu o vorbă care știe să mângâie și să aline. Cred în bine, în mai bine, cred în venirea primăverii și a unui nou început, cred în semenii lor și cad lesne în deziluzie și minciună.

Zodia Peștilor (cei născuți în luna martie, luna lui Mărțișor) – Nativii lui Marțișor sunt sturlubatici ca și vremea de primăvară și au harul de a da culoare și viața celor din jur. Sunt calzi, binevoitori, optimiști, năzdrăvani, schimbători și plăcuți la vorbă și la port. Spun ceea ce gândesc, dar nu de puține ori nu gândesc ceea ce spun.

Zodia Berbecului (cei născuți în luna aprilie, luna lui Prier) – Cei născuți sub semnul lui Prier sunt firi aprinse, voluntare, întunecate la față, de statură mică, cutezătoare, netemătoare de nimeni și nimic, răutăcioase, neatente cu vorbele și cu faptele.

Sursă foto: Kudika.ro

Continuare horoscop pe Garbo.ro

horoscop - holding money 150x150Citește și: Horoscop special – zodiile și banii în decembrie 2018

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.