Horoscop special – cum începi fiecare dimineață, în funcție de zodie!

horoscop - breakfast 848313 1280 1024x682

Horoscop special – cum începi fiecare dimineață, în funcție de zodie! Nimic nu este mai greu decât să deschizi ochii dimineața, să realizezi că încă nu a venit weekendul și să încerci să te pornești spre ritualul de muncă zilnic. Cafeaua, un sandviș rapid, îmbrățișarea copilului sau a partenerului, toate acestea fac parte din tratamentul fiecăruia pentru a începe ziua cu o dimineață frumoasă. Dar oare zodiile ce părere au de ritualurile noastre matinale?

Berbec
Sari din pat gata să îţi începi ziua.
Eşti rapid şi îţi place să te trezeşti devreme. De asemenea, obişnuieşti să faci ceva care îţi revigorează dimineaţa şi care îţi semnalează faptul că ziua a început. Rutina ideală ar trebui să însemne puţin sport dimineaţa. Nici sexul nu e o alegerea rea. Un mic dejun pe drum e perfect, pentru că nu eşti genul care să se aşeze şi să zăbovească la masă. Nu îţi ia mult timp să te îmbraci, deci nu ai nevoie de un extra timp. Faci duş şi deja eşti la uşă.

Taur
Dimineaţa nu vrei să vorbeşti cu nimeni, cel puţin nu până bei nişte cafea.
Ai nevoie de spaţiu şi nu îţi place să te grăbeşti. Rutina ideală ar trebui să fie lentă şi silenţioasă. Tu te simţi cel mai bine atunci când ştii că arăţi bine atunci când ieşi pe uşă, aşa că nu grăbi acest proces. Ascultă muzică instrumentală în timp ce te pregăteşti. Exerciţiile fizile de dimineaţă nu sunt pentru tine, aşa că programează-le după muncă.

Gemeni
Eşti acel gen de persoană care vrea să vorbească încă de când se trezeşte.
De asemenea, doreşti să ştii ce se întâmplă pe social media de la primele ore. Rutina ideală pentru tine este să te conectezi cu familia şi cu prietenii, indiferent de mijloace. De asemenea, ai putea merge la sală cu un prieten de-al tău.

Citește și: Horoscop special – zodiile pentru decembrie va fi luna perfectă!

Rac
Nu te bucuri deloc să te ridici din pat, dar odată ce o faci, te concentrezi pe alte lucruri.
Îţi place să te îngrijeşti şi să te bucuri de pregătirea de dinainte de serviciu. De asemenea, eşti foarte liniştită la primele ore ale zilei. Rutina ta ideală e una care include înfumuseţarea. Începe cu un duş sau o baie lungă înainte de a-ţi concentra atenţia asupra celor din jur. Ia micul dejun în familie şi fă cuiva ziua mai bună oferindu-i ajutorul sau dând un simplu mesaj.

Leu
Este greu pentru tine să te trezeşti, iar odată ce ai făcut-o, poţi fi puţin indispusă.
După ce treci prin rutina ta zilnică, începi să te simţi tu. Rutina ta ideală e liniştită şi controlată. Trebuie să ştii exact care sunt paşii pe care trebuie să îi urmezi şi să îţi stabileşti un program de dimineaţă. Aşa îţi va fi mai uşor să te ridici din pat şi să ieşi pe uşă.

Fecioară
Eşti adepta obiceiurilor, aşa că dimineţile tale sunt probabil destul de asemănătoare.
Te trezeşti pregătită să începi munca, indiferent dacă e vorba de o sarcină la birou sau de ceva de făcut în jurul casei. Rutina ta ideală e orientată spre obiectiv. Programarea antrenamentelor de dimineaţă se potriveşte cu firea ta motivată, la fel ca şi verificarea sarcinilor de uz casnic. Încearcă să nu te grăbeşti şi fă un duş lung, adori acest lucru!

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Eva.ro

horoscop - crying eyes 150x150Citește și: Horoscop special – 2018, un an teribil de greu pentru 3 zodii!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKEPerfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.