Horoscop special: INFIDELITATEA în cazul fiecărei zodii

horoscop - divorce rates

Horoscop special: INFIDELITATEA în cazul fiecărei zodii Aproape orice mariaj se confruntă cu apariţia unei „prietenii” în afara relaţiei mai devreme sau mai târziu. Studiile recente arată că 50-60% din bărbaţii căsătoriţi se angajează la un moment dat în relaţii extraconjugale. Tendinţa de a nu fi sincer într-un parteneriat este mai specifică anumitor zodii decât altora.  Apartenenţa Ascendentului sau a planetelor personale precum Soarele, Luna, Venus şi Marte la anumite zodii, creează premisele apariţiei tentaţiilor care se pot transforma sau nu în adulter (în funcţie de mai mulţi factori care „plusează”).

Zodia Berbecului

Conferă o predispoziţie spre a caută noi provocări, ceea ce îi face pe cei care au planetele de mai sus în această zodie, că prim candidaţi spre a fi lipsiţi de loialitate. Berbecii sunt cei mai aprinşi parteneri, bărbaţi sau femei, plini de curaj şi nerăbdare şi adepţii dictonului că „în dragoste este permis orice”. Părerea lor bună despre ei înşişi are nevoie, de-a lungul timpului, de confirmări şi reconfirmări. Ei îşi urmăresc obiectul dorinţei cu o înverşunare redutabilă, atâta vreme cât încă nu sunt siguri că acesta a fost cucerit pe deplin.

Dar pe cât de repede se aprind, pe atât de repede îşi pierd şi interesul, mai ales dacă sunt siguri de admiraţia şi dragostea necondiţionată a partenerului sau partenerei. Sunt mari amatori de sex şi un partener care este mai puţin dispus, prin natură să, să pună pe primul plan al relaţiei acest aspect, îi va determina pe cei care sunt influenţaţi de această zodie să caute satisfacţie în altă parte. Bărbaţii Berbeci sunt posesivi şi geloşi, încăpăţânaţi şi orgolioşi. Sunt atraşi de femeiele foarte delicate, frumoase şi pe care le pot domină. În concluzie, un bărbat care are Soarele, Venus sau Marte în această zodie, nu este cea mai bună alegere pentru o căsătorie, dacă nu va menţineţi atracţia „în priză”.

Zodia Taurului

Este caracteristică pentru fidelitate, dar şi pentru multă posesivitate. Cei care au planetele personale Soarele, Luna şi Venus în această zodie sunt foarte senzuali şi acaparatori faţă de persoană iubita. Nu am spus că nu pot înşela, dar mult mai rar şi atunci sunt statornici chiar şi în relaţia extraconjugală. Adesea, au aventuri de lungă durata şi sunt la fel de conştiincioşi în acestea precum sunt alţii în căsătorie, ceea ce se poate numi „fidelitate simultană”. Bărbaţii-Taur sunt cei care apreciază orice le încânta simţurile, fie că e vorba de parfumuri, de atingeri sau chiar de o mâncare bună.

Pe cât de imprevizibili sunt Berbecii, pe atât de uşor poate fi anticipat modul de comportament al celor care au Taurul că semn al conduitei afective. Ei sunt foarte încăpăţânaţi şi dacă într-adevăr se hotărăsc să se despartă, nu prea mai există şanse să revină, orice argumente sau stimulente ar mai aduce partenera. În celălalt sens, e şi foarte greu să scapi de asemenea parteneri, chiar dacă nu mai sunt satisfăcuţi de relaţie, pentru că schimbările nu le sunt pe plac şi ţin mult la tabieturi şi obişnuinţe. Îi enervează foarte mult să fie refuzaţi să facă dragoste, să nu le mai faceţi mâncare sau să cheltuiţi aiurea pe tot felul de lucruri.

Zodia Gemenilor

Noţiunile de constanţa şi fidelitate sunt aproape incompatibile cu natură lor, dacă această zodie se află într-un rol dominant. Astfel o femeie care are Soarele în Gemeni, dar Luna şi Venus în semne fidele precum Capricornul, Fecioara sau Leul, va avea un comportament afectiv mult mai stabil. Această zodie nu pune preţ pe moralitate, oferind celor caracterizaţi de ea, o personalitate multiplă. Sunt acei oameni care iubesc mai multe persoane, în diferite etape ale vieţii sau chiar simultan; se îndrăgostesc repede şi intens, dar rareori sentimentele lor durează. Curiozitatea şi lipsa lor de responsabilitate îi atrage către noi experienţe.

Sunt sensibili la partenere intelectuale şi sunt extrem de expeditivi în consumarea fizică a relaţiei. La rândul lor, sunt extrem de distractivi, comici înnăscuţi, cu un ascuţit simt al observaţiei. Relaţia cu un Geamăn este 50% prietenie şi după aceea urmează partea afectivă sau sexuală. Singură şansă de a-ţi ţine partenerul Geamăn lângă ţine este de a te reinventa, de a aduce mereu ceva nou, fie că e vorba de subiecte, aspect fizic sau experimente erotice. Gemenii pleacă dacă se plictisesc sau dacă sunt cicăliţi cu tot felul de lucruri comune.

Citeşte şi continuarea: Eva.ro

Foto:  s3.amazonaws.com

horoscop -   n func  ie de zodie 150x150Citeste si: Horoscop special: Femeia PERFECTĂ pentru zodia lui

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.