Horoscop special: De ce înşală zodiile?

horoscop - 11 1024x682

Horoscop special: De ce înşală zodiile? Zodiile înşală pentru că pot şi vor. Asta e foarte clar. Nu avem ce face dacă cineva are un caracter slab şi nu ştie ce vrea de la viaţă sau vrea prea multe lucruri odată. Dacă cineva este imatur emoţional ne poate înşela şi în timp ce se presupune că suntem cu ochii pe el, pentru că îşi dă arama pe faţă când face planuri să scape de noi sau să ne ţină pe post de rezervă ori premiu de consolare.

BERBEC

Toţi Berbecii iubesc ideea de a fi fericiţi cu o singură persoană. În marea majoritate a timpului ei se hrănesc cu apropierea dintr-o relaţie. Dacă partenerul vostru este un Berbec trebuie să fiţi mereu pregătite de acţiune, să fiţi puternice şi pline de surprize. Asta pentru că nativii acestei zodii se plictisesc repede, deci va trebui să faceţi nişte schimbări din când în când la înfăţişarea voastră şi la viaţă în doi.

TAUR

Cei născuţi în zodia Taur sunt cei mai fideli iubiţi ai zodiacului. La începutul relaţiei va trebui să luptaţi un pic pentru a-i cuceri, dar după aceea vor fi trup şi suflet numai ai voştri şi nu veţi mai putea scapă de ei nici dacă veţi vrea. Singurul motiv pentru care un Taur v-ar înşela este dacă ar bănui că aveţi la rândul vostru pe altcineva.

GEMENI

Gemenii ştiu ce îşi doresc. Dacă sunteţi liniştite, neîndurătoare şi va plângeţi des este deja o mare minune că aveţi un nativ din această zodie alături. Ceea ce le trebuie acestora este o provocare continuă, fie că este de natură fizică, mentală sau emoţională. Un partener care îi stimulează să dea tot ce au mai bun şi care nu încearcă să poarte conversaţii existenţiale este tot ceea ce le trebuie iar dacă reuşiţi să purtaţi discuţii uşoare şi totodată interesante îi veţi uimi. Dacă nu, este posibil să caute în altă parte ceea ce au nevoie de fapt.

Citeşte şi: Horoscop special : TOP zodii pasionale 

RAC

Dacă îi veţi laudă, susţine şi încuraja mult puteţi fi sigure că Racii va vor deveni parteneri fideli pe viaţă. Nativii acestei zodii sunt cunoscuţi că fiind nesiguri pe forţele proprii şi familişti convinşi. Niciodată nu v-ar trăda încrederea doar pentru a se distra ei singuri. Sunt foarte perspicace şi îşi vor da semaa imediat dacă nu îi mai iubiţi şi în acele momente vor începe să îşi caute pe altcineva. Puteţi să va păstraţi iubiţii mulţumiţi doar amintindu-le uneori cât de mult ţineţi la ei, cât de importanţi sunt pentru voi şi de ce sunt atât de speciali.

LEU

Dacă un Leu va alege să-i fiţi consoarta puteţi nici să nu va mai gândiţi la verbul „a înşela”. Va trebui doar să îl lăudaţi constant dacă vreţi să va rămână fidel. Tuturor celor născuţi în această zodia le place să dramatizeze un pic şi deci dovezile voastre de dragoste vor trebui să fie gesturi remarcabile. Când nu sunt iubiţi aşa cum merită Leii vor începe să caute în alte părţi alinare pentru a umple golul din suflet.

FECIOARĂ

O Fecioara iubeşte perfecţiunea şi va face tot posibilul să rămână fidelă în viaţă de cuplu. Dar nu va lăsaţi păcălite de numele zodiei, întrucât Fecioarele sunt orice numai sfinţi nu, sunt perfecţioniste şi organizează totul până în cel mai mic detaliu. Aşadar va va fi foarte greu să va daţi seama dacă va înşală sau nu, pentru că sunt foarte discrete şi îşi calculează fiecare pas. Apreciază sinceritatea, loialitatea şi intimitatea adevărată, dar dacă relaţia nu le mulţumeşte nu se feresc în a-şi exprimă sentimentele şi a se îndrepta către altcineva.

Citeşte şi continuarea: Kudika.ro

Foto: familyandchild.ru

horoscop - Horoscopul amoros 150x150Citeste si: Horoscop special: Horoscopul amoros al lunii Octombrie.

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.