Horoscop special – cum înșeală fiecare zodie!

horoscop - cheating 830x554

Horoscop special – cum înșeală fiecare zodie! Deși ne place să credem în fidelitatea celor din jur, a partenerilor noștri, lucrurile nu sunt mereu chiar așa. Fiecare semn zodiacala are propriile sale metode de a înșela, așa că, dacă le descoperi citind horoscopul de azi, fii cu băgare de seamă!

Berbec
Berbecul este foarte crud atunci când vine vorba de infidelitate.

Dacă îl prinzi că te-a înşelat, el nu va nega. În schimb, va spune: „Dragă, amândoi suntem adulţi, trebuie să înţelegi ceva, acea persoană e mult mai bună decât tine.” Când pur şi simplu eşti cu nervii la pământ, el va merge şi mai departe şi îţi va arăta o fotografie cu cea cu care te-a trădat. Apoi va vrea să te îmbrăţişeze şi îţi va spune că va avea grijă şi de tine.

Taur
Taurul aproape că nu înşală niciodată şi este considerat cel mai loial semn zodiacal.

Dacă un Taur te înşală, înseamnă că s-a îndrăgostit de altcineva, nu e doar o scăpare sau o curiozitate. E ca şi cum s-ar căsători cu persoana cu care te-a trădat, cam atât de grav este. Dacă e infidel, s-a terminat cu voi!

Gemeni
Nativul din Gemeni te va înşela cu cineva din cercul tău apropiat de prieteni sau de oameni pe care îi cunoşti.

El vrea să stea la masă cu tine şi prietenii tăi şi să realizeze că a făcut sex cu mai bine de jumătate din femeile prezente acolo. Îi place acest lucru. Dacă eşti destul de norocoasă, partenerul tău din această zodie ar putea să nu te înşele deloc. Uneori, fanteziile sunt mai mult decât suficiente pentru el.

Citește și: Horoscop special – Venus în Pești, iubirea în prim plan!

Rac
Racul nu ştie cum să înşele şi îl vei prinde imediat.

Nici nu trebuie să-i verifici telefonul pentru a descoperi ceva. El îţi va spune accidental totul. Şi va suna ceva de genul: „E ciudat cum într-o singură zi un străin se poate transforma în iubit. Şi nu vorbesc despre tine apropo.” Racului nu îi place să înşele, iar atunci când o face, el caută o persoană specială. Până când nu o vor găsi, el nu va înceta să tot caute.

Leu
Leul nu înşală foarte des. Nu îi place să facă schimbări prea mari sau să se confrunte cu dramele care vin la pachet cu infidelitatea.

Cel mai probabil, partenerul tău din această zodie nu va dori să se culce vreodată cu alte persoane decât dacă ceva este în neregulă cu relaţia voastră.

Fecioară
Dacă ai o aventură cu o Fecioară căsătorită, întâlnirile voastre vor fi pline de aventuri şi mister.

Aceasta îţi va da un nume de cod şi vă veţi întâlni în diferite locaţii, în anumite momente. Partenerul ei nu va afla niciodată că e infidelă. E atât de bună în a ascunde lucrurile. Singura modalitate prin care se poate afla că a înşelat este să mărturisească chiar ea.

Sursă foto: Pinterest

Continuare horoscop pe Eva.ro

horoscop - magic 1285540 960 720 90x90Citește și: Horoscop special – care sunt zodiile ce nu trec de stadiul de amante?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.