Horoscop special – cu ce fel de femeie te va înșela, după zodie

horoscop - poker 1798037 960 720

Horoscop special – cu ce fel de femeie te va înșela, după zodie. Simți că iubitului tău i-ar cam fugi ochii și după alte fete, deși îți mărturisește non-stop cât te iubește? Atunci ar fi bine să vezi care sunt cele mai periculoase rivale pentru tine, în funcție de zodia iubitului:

Berbec
Dacă viaţa intimă cu partenerul tău din această zodie a devenit plictisitoare, el te poate înşela cu o femeie mai interesată de sex decât de sentimente. Berbecii iubesc aventura, aşa că dacă ea e genul de femeie care e interesată doar de plăcerea ei şi nu de greşelile pe care le comite, atunci ar putea fi tentat.

Taur
Bărbatul din Taur trebuie să se simtă în siguranţă şi dacă nu primesc asta de la partenerul lor, va merge în altă parte. Tipul de femeie care îl va păcăli nu va ieşi în evidenţă, însă îl va face să se simtă ca şi cum ar fi zeul sexului şi că nimeni nu o va face să se simtă atât de bine ca el!

Citește și: Horoscop special – care sunt cei mai statornici parteneri după zodie?

Gemeni
Nativul din Gemeni experimentează multe şi va încerca totul, şi uneori poate fi vorba şi de oameni. Dacă acesta te va înşela, ar putea să o facă cu orice altă femeie. El nu are un tipar, dar are tendinţa de a fi foarte afemeiat.

Rac
Este dificil pentru un Rac să înşele, dar dacă o face, va fi cu o femeie bună la suflet, pe umărului căreia poate să plângă. El nu poate să îşi înşele partenera doar fizic, ci şi emoţional, pentru că el simte totul foarte intens.

Leu
Bărbatul Leu ştie să facă diferenţa între iubire şi sex, aşa că dacă trişează, va fi o relaţie pur sexuală. Un Leu nu vede vreo problemă în asta şi chiar ar putea fi surprins dacă partenera ar afla şi ar suferi din această cauză.

Fecioară
Bărbatul din această zodie tinde să fie monogam şi rar se întâmplă să fie infidel. Dacă ar fi necredincios, ar merge la o femeie care l-a făcut să se simtă apreciat şi care i-a gâdilat orgoliul. Acea femeie nu trebuie să fie cea mai frumoasă din lume, dar va fi atractivă şi genială.

Continuare horoscop pe Eva.ro

horoscop - blue eyes 237438 960 720 150x150Citește și: Horoscop special – cele mai senzuale semne ale zodiacului

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.