Horoscop special – cum se înțeleg zodiile cu Fecioara?

horoscop - social networks 550774 960 720

Horoscop special – cum se înțeleg zodiile cu Fecioara? Fiecare semn zodiacal are în celelalte zodii atât prieteni foarte buni, cât și oameni cu care nu relaționează foarte bine. Nu face excepție nici Fecioara, un semn zodiacal extrem de puternic, care își alege cu mare grijă oamenii pe care îi vrea alături:

Fecioară – Berbec
Aceste două zodii nu se potrivesc. Asta nu e din cauza faptului că nu îşi pot aprecia punctele forte sau punctele slabe, ci pentru că sunt opuse atunci când vine vorba de ceea ce au nevoie şi de modul în care procesează informaţiile. Fecioara are nevoie de siguranţă şi stabilitate, pe când Berbecul are nevoie de provocări şi stimulente constante. Fecioara gândeşte totul în detaliu, în timp ce Berbecul tinde să acţioneze impulsiv. Fecioara tinde să fie extrem de sensibilă, iar Berbecul nu excelează la asta. Cele două zodii nu scot ce e mai bun una din alta. În locul cuplului pe care toţi şi-l doresc la o petrecere, Fecioara şi Bernecul formează cuplul care deranjează pe oricine cu luptele lor nesfârşite şi aparent inutile.

Citește și: Horoscop special – cum va fi vara 2018 pentru tine?

Fecioară – Fecioară
Un parteneriat dintre două Fecioare poate avea şanse mari. Între ele există structură, comunicare şi totul se desfăşoară fără probleme. Cu toate acestea, dacă unul sau ambii parteneri intră în detalii, relaţia se poate opri. Dacă unul este prea critic cu celălalt, ar putea sp aparp conflicte. Două Fecioare ar fi, de asemenea, o doză dublă de îngrijorare care ar putea crea tensiuni în relaţie. Dar atât timp cât sunt sinceri şi corecţi, se tratează reciproc bine şi nu sunt prea aspri unul cu celălalt, relaţia lor ar putea fi una sănătoasă şi împlinită.

Fecioară – Capricorn
Fecioara şi Capricornul sunt foarte compatibili şi o relaţie între aceste două zodii este una solidă. Există mult respect între ei pentru că au atât de multe obiective comune. Ei vor să creeze o bază solidă, să muncească din greu şi să obţină o familie. Ei ştiu că pot avea încredere unul în celălalt şi se protejează reciproc. Fecioara şi Capricornul sunt ambiţioşi şi, în general, sunt implicaţi în proiecte care se desfăşoară în acelaşi timp. Capricornul este răbdător, în timp ce Fecioara este scufundată în detalii. Ei înţeleg că o relaţie sănătoasă necesită întotdeauna munca ambilor parteneri. Pentru cei din exterior, această pereche ar putea părea puţin plictisitoare, dar aparenţele pot fi înşelătoare. Fecioara şi Capricornul sunt persoane sălbatice şi îndrăzneţe în ceea ce priveşte sexul şi simţul umorului. S-ar putea să crezi că îi cunoşti, dar în realitate te-au păcălit.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Eva.ro

horoscop - chance 3385168 1280 90x90Citește și: Horoscop special – ce schimbări te așteaptă în a doua parte a lui 2018

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.