Horoscop special – cea mai inteligentă zodie este…?

horoscop - inteligence 1024x682

Horoscop special – cea mai inteligentă zodie este…? Fiecare din noi a încercat, măcar o dată în viață, să vadă la ce nivel este IQ-ul său și dacă nu cumva Einstein ar trebui să se declare învins de inteligența noastră. Horoscopul de azi ne spune negru pe alb cine este zodia cea mai inteligentă, așa cum se vedea ea de pe bolta cerească.

Indiferent dacă eşti un Berbec autoritar sau un Rac grijuliu, fiecare zodie are calităţi şi trăsături atractive. Zodia ne poate dezvălui de la compatibilitatea în dragoste până la sănătate, dar când vine vorba de inteligenţă, ce semn zodiacal este cel mai deştept şi descurcăreţ?

Vărsătorul şi Scorpionul sunt cele mai inteligente semne zodiacale, spun astrologii, dar din două motive foarte diferite. Cei născuţi sub semnul Vărsătorului au cel mai mare grad de inteligenţă analitică, măsurată prin abilităţi cognitive şi IQ. Scorpionii, pe de altă parte, au mai multă inteligenţă perceptivă, aceasta este utilă la evaluarea şi înţelegerea realistă a lumii în ansamblu.

Citește și: Horoscop special – zodii care își trăiesc iubirea dincolo de veșnicie!

Asta nu înseamnă că celelalte zodii nu sunt inteligente în felul lor. Spre exemplu, Gemenii şi Balanţa dau dovadă de inteligenţă psihică. Racul şi Peştii sunt cei mai inteligenţi emoţional, cu alte cuvinte, excelează în recunoaşterea şi în raţionamentul propriilor sentimente sau ale altora.

Pe de altă parte, semnele de Pământ, cum ar fi Taurul, Fecioara şi Capricornul au o inteligenţă practică. Semnele de foc, Berbec, Leu şi Săgetător tind să fie cele mai intuitive, făcându-le mai înclinate să-şi asume riscuri şi să obţină funcţii de conducere.

Sursă foto:Pixabay

Sursă horoscop: Eva.ro

horoscop - woman 1958723 1280 90x90Citește și: Horoscop special – zodii pentru care toamna aduce suferință în iubire!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.