Horoscop special – ce fel de iubire îți este pregătită în 2018?

horoscop - fashion 2558823 960 720

Horoscop special – ce fel de iubire îți este pregătită în 2018? Te întrebi dacă noul an îți va aduce iubirea pe care o aștepți de atâta vreme? Foarte posibil să se întâmple asta, dar ce fel de iubire va fi ea? Iubirea unui partener de cuplu, a unui prieten sau chiar a ta pentru tine? Aflăm mai jos:

Berbec
Anul acesta îţi vei găsi alesul inimii.

În 2018 nu trebuie să îţi mai faci grijă că nu îţi vei găsi un iubit. Îţi va fi greu să crezi, dar o să găseşti un partener pentru totdeauna. Toate nopţile în care ai plâns şi toate zilele în singurătate vor fi răzbunate. Ţine capul sus şi crede că anul acesta chiar îţi vei găsi marea iubire.

Taur
Anul acesta îţi vei găsi cel mai bun prieten.

În 2018 vei avea şansa de a-ţi găsi un prieten adevărat. Asta nu înseamnă că te vei căsători cu el, dar vei avea lângă tine pe cineva pe care te poţi baza chiar şi în cele mai negre zile ale tale. Nu vei mai fi singur pe această lume, ci vei avea un camarad de încredere căruia îi poţi spune totul.

Gemeni
Anul acesta vei fi singur.

Ai petrecut atât de mult timp încercând să umpli golul din inima ta cu relaţii şi promisiuni deşarte, încât anul acesta ţi se va lua. Acele zile au dispărut, în 2018 vei avea curajul să fii singur şi fericit doar cu tine însuţi. Nu ai nevoie de nimeni altcineva!

Citește și: Horoscop special – evenimentele astrale majore ale lui 2018

Rac
Anul acesta vei întâlni o iubire care te va marca.

Acest tip de dragoste nu va fi pentru totdeauna, dar va fi foarte puternică şi te va schimba pentur totdeauna. Această relaţie fulgerătoare poate să înceapă într-un bar sau pe o plajă şi te va învăţa atât de multe lucruri despre tine şi despre cum ai vrea să viitorul partener.

Leu
Anul acesta vei găsi o iubire la care nu te aşteptai.

Fiorul dragostei se va înfiripa între tine şi cineva care credeai că a dispărut pentru totdeauna din viaţa ta. Poate fi vorba despre un vechi prieten sau despre o cunoştinţă de la şcoala primară, însă indiferent despre cine e vorba, viaţa ta va deveni mai fericită şi mai strălucitoare. Orice s-ar întâmpla, nu lăsa acea persoană să îţi scape!

Fecioară
Anul acesta vei găsi dragostea vieţii tale.

În 2018 trebuie să comunici mai mult. Vorbeşte cu străinii, cu băiatul de la cafenea, flirtează cu tipul de la bar, salută-l pe vecinul cu zâmbet drăguţ şi nu pierde nicio astfel de ocazie! Clopotele de nuntă se vor auzi mai curând decât crezi!

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Eva.ro

horoscop - revelion 150x150Citește și: Horoscop special – ce zodii vor fi înșelate de Revelion?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.