Horoscop special – Ce fel de iubită ești, după zodie!

horoscop - iubita

Horoscop special – Ce fel de iubită ești, după zodie! Fiecare bărbat își dorește alături o femeie care să îl împlinească ca om, care să fie sufletul său pereche. Dar fiecare femeie are propria ei personalitate, propriul mod de a se manifesta ca iubită, iar la asta contribuie și zodia din care face parte. Tu cum ești?

Berbec
Dacă ai o iubită din această zodie, vei fi surprins de modul rapid în care ia deciziile.

Ea e mereu impulsivă şi pare că se grăbeşte întotdeauna. Uneori, acest lucru poate fi benefic, alteori te poţi trezi că intri în anumite situaţii fără a înţelege ce se întâmplă. Cu ea ai putea să simţi că pierzi controlul asupra vieţii şi relaţiei tale. Acest lucru se întâmplă pentru că ea are o personalitate dominantă. Cu ea vei fi într-un conflict constant al teritoriului şi al spaţiului personal. Dacă eşti flexibil şi înţelegător, atunci Berbecul îţi va arăta latura lui sensibilă.

Taur
Natura delicată a femeii din această zodie nu îţi va fi dezvăluită de la început, asta pentru că ea e o iubită ezitantă.

Citește și: Horoscop special – cum îți dai seama că o Fecioară te place?

Nu se va implica într-o relaţie prea uşor şi te va evita la început. Ea se simte confortabil să fie singură pentru că iubeşte libertatea şi ştie că pierde o mulţime de lucruri bune dacă va avea un partener. Ea nu simte nevoia de a se conecta cu cineva doar pentru că dă bine la imagine şi este o persoană cu acea încredere calmă, dar fermă în ea însăşi. Nu are nevoie de nimeni pentru a se simţi completă. Ea te va studia puţin mai mult pentru a se convinge dacă meriţi să fie cu tine. Apoi, vei începe să vezi natura ei iubitoare şi grijulie. Vei realiza, de asemenea, că este o persoană care pune mult la suflet.

Gemeni
Femeia din Gemeni are o personalitate duală, dar are o latură care te va atrage.

Zâmbetele şi farmecul ei sunt greu de ignorat. Dar trebuie să îi răspunzi la fel, altfel îţi va dezvălui şi partea ei întunecată, una destul de greu de îndurat. Dacă nu se simte bine într-o relaţie, ea va pleca înainte să realizezi. Ea vrea entuziasm şi spontaneitate şi nu militează pentru o viaţă stabilă. Iubeşte adrenalina şi libertatea, aşa că nu te aştepta să îţi fie prea credincioasă. Ea va începe să mintă despre felul în care se simte în relaţie. Dacă tu preţuieşti stabilitatea şi previzibilitatea, poate ar trebui să îţi cauţi o altă parteneră.

Rac
Iubita ta din această zodie este o femeie caldă, confortabilă, sensibilă şi familiară.

Cea mai fericită se simte atunci când poate avea grijă de cineva. Ea e o parteneră pasională şi ştie să te iubească. Când simte că tu nu mergi în aceeaşi direcţie ca ea, atunci devine o problemă reală, însă nu devine agresivă. Nu îşi ascunde sentimentele, aşa că îţi vei da seama imediat când e dezamăgită de tine. Episoadele ei depresive şi anxioase pot fi insuportabile uneori. Ar putea izbucni din cauza celor mai mici lucruri şi nu îţi va plăcea deloc. Dar e înţelept să înţelegi că pe măsură ce ea îşi schimbă starea de spirit, ea are nevoie să îi fii aproape. Acesta e preţul dureros pe care trebuie să-l plăteşti pentru a-i câştiga încrederea, pentru că ea nu are încredere în nimeni.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Eva.ro

horoscop - space 1982212 960 720 150x150Citește și: Horoscop special – Soarele în Săgetător, vin vești bune!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.