HOROSCOP special: JUPITER intră în BALANȚĂ. Bucurie pentru cupluri!

horoscop special - Jupiter Wallpaper amazing space 37899127 2560 1600 1024x640

HOROSCOP special: JUPITER intră în BALANȚĂ. Bucurie pentru cupluri! Atenție! Seara de 9 Septembrie nu vine oricum ci cu intrarea lui Jupiter în Balanță. Astrologul Maria Sarbu a facut o radiografie a momentului pentru toate zodiile.Este un moment bun atât pentru cupluri dar mai ales pentru cei singuri. Jupiter va îmbunătăți aspectele pe care planetele le-au neglijat până acum începând cu anul 2008.

Fie relații vechi vor căpăta valențe noi, fie vor apărea noi cupluri și povești frumoase.
Alte aspecte îmbunătățite: corectitudinea, asocierile, legile, avocatura, arta și creația, moda, grația, dansul, armonia sub toate formele ei.

Pentru urmatoarele 12 luni, atât cât Jupiter va locui în casa Balanței, ne vom bucura de armonie și vom aduce echilibru în viața noastră personală și în cuplu.

Schimbări aduse de Jupiter în Balanță pentru fiecare zodie :

Berbec

O noua etapa in viata de cuplu si reasezare a ta ca partener/a de cuplu. Multi dintre cei singuri se pot casatori in urmatoarele luni. Parte din cei care au in paralel mai multe relatii vor alege una. Cei care nu sunt in relatia potrivita vor fi indrumati spre despartire. Este un an decisiv in relatiile tale si ai succes in Ceea ce priveste procesele.

Taur

Avansare in munca sau in sport. Reusite si succes in plan financiar si oportunitati de strainatate cu serviciul. Este o perioada de binecuvantare. Nou animal de companie in viata ta. O buna intelegere cu echipa ta sau dinspre noi colegi. Sanatatea are semne bune. Doar atentie la excese sau ingrasare.

Gemeni

Riscurile iti vor aduce satisfactii. Oportunitati noi in ceea ce priveste sufletul si pasiunile lui. O buna perioada pentru creatie si putere. Vei iesi in fata si te vei afirma cu echipa ta, sau noi colegi, noi prieteni importanti pentru sufletul tau. Bucurii de la copii. Noi membri in familie.

Rac

Noroc de casa si imbunatatiri in familie. O schimbare cu noroc. Poate un loc nou,; o casa noua, o familie noua. Femeile Rac pot deveni mame. Un an in care iti gasesti locul si iti poti lua ceva lectii de confort. Apropiere de familie.

Leu

Ai ceva important de realizat prin documente. Vanzari importante, contracte valoroase. Schimbi masina cu una mult visata sau iti imbunatatesti masina cea veche.
Comunicarea se dezlantuie si relatia cu fratii si rudele apropiate se imbunatateste si ea. Bucurii de la frati. Drumuri cu succes.

Fecioara

Banii devin mai numerosi si averea se imbunatateste. Stabilitatea ta este mai importanta ca oricand si ai multe reusite financiare. Poti investi si vei avea succes.

Citeste si continuarea : Feedler.ro

Foto : images6.fanpop.com/

horoscop special - cancer from the dancing zodiac by aquasixio d97h2q0 150x150Citeste si: HOROSCOP 7 septembrie 

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: emmazeicescu@gmail.com

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.