Horoscop special – Jupiter retrograd în Scorpion până în iulie!

horoscop - jupiter

Horoscop special – Jupiter retrograd în Scorpion până în iulie! Din 9 martie și până în prima decadă a lunii iulie avem parte de o retrogradare a lui Jupiter în Scorpion, iar asta va duce pentru fiecare zodie lecții de învățat și provocări de trecut.

Berbec – Vineri, 9 martie, Marele Benefic va intra în mișcare retrogradă în zodia Scorpion și, până în luna iulie, va afecta „casa Banilor altora” din astrograma generală a Berbecilor. Le este recomandat ca până la această dată să rezolve problemele financiare.

Taur – Jupiter va intra în mișcare retrogradă în zodia Scorpion și până în luna iulie, va aduce tot felul de provocări în cuplu sau complicații în parteneriatele de afaceri.

Citește și: Horoscop special – zodiile care te fac să râzi în hohote!

Gemeni – Gemenii vor primi responsabilități de care nu vor fi încântați sau pentru care nu vor fi recompensați corect sau vor fi nevoiți să refacă „din temelii” proiecte sau afaceri.

Rac – Jupiter retrograd va aduce provocări și în relația Racilor cu proprii copii, pentru că va acționa în”casa Iubirii” din astrograma lor. Iar „casa Iubirii” se referă și la copii.

Leu – În cazul Leilor, perioada cu Jupiter retrograd nu este favorabilă nici căsătoriilor, dar este potrivită pentru rezolvarea unor vechi probleme de familiei.

Fecioară – Nativii vor trebui să renegocieze anumite clauze din contracte, vor amâne călătorii sau vor fi nevoite să reprogrameze ori chiar să anuleze evenimente ce păreau”bătute în cuie”.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Huff.ro

horoscop - broken 3165879 960 720 90x90Citește și: Horoscop special – zodiile care se despart în martie!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.