Horoscop special – Jupiter în Scorpion, cum afectează zodiile?

horoscop - jupiter

Horoscop special – Jupiter în Scorpion, cum afectează zodiile? Jupiter, planeta optimismului, norocului, optimismului, se așează temeinic, vreme de un an de zile, până pe 8 noiembrie 2018, în zodia Scorpion. Ce înseamnă asta pentru fiecare semn zodiacal?

Berbec

Berbecilor li se va amplifica dorinţa sexuală, iar Jupiter îi va face pe aceşti nativi să fie extrem de şarmanţi şi cuceritori. Nu sunt excluse căsătoriile. Se anunţă veşti bune şi în ceea ce priveşte banii, pentru că au toate şansele să primească moşteniri, sume de bani neaşteptate sau oportunităţi de afaceri prospere. Ei vor da dovadă de ambiţie pe toate planurile vieţii lor şi cu siguranţă rezultatele se vor vedea. În ceea ce priveşte sănătatea trebuie acordată o atenţie deosebită.

Taur

Nativii din Taur care sunt căsătoriţi sau au în plan un mariaj vor trebui să se obişnuiască cu un nou stil de viaţă. În schimb, Taurii singuri au parte de mai multe veşti bune, având toate şansele să îşi întâlnească alesul inimii. Fericirea acestor nativi poate fi atinsă prin uniunea lor cu o altă persoană. Cu toate acestea, cei implicaţi într-o relaţie serioasă ar putea cădea în patima flirtului, iar rezultatele pot fi diverse. Pe plan profesional e favorizată munca în echipă, însă trebuie să aibă grijă pe cine aleg lângă ei.

Citește și: Horoscop special – femeia Gemeni, partenera de care nu te plictisești!

Gemeni

Tranzitul lui Jupiter în Scorpion scoate în evidenţă sănătatea Gemenilor. El va aduce schimbări ale stilului de viaţă al acestuia şi se recomandă să stea cât mai departe de excese. Pe plan profesional astrele îi sfătuiesc să gândească de două ori înainte de a lua o decizie sau de a face orice mişcare, dar au toate şansele să aibă succes într-un final. Relaţiile cu cei din jur se îmbunătăţesc, imaginea lor fiind cea ale unor persoane foarte pacifiste. Spre norocul lor, pot depăşi orice obstacol care le apare în cale.

Rac

Racul implicat într-o relaţie amoroasă se va simţi mai iubit ca oricând în această perioadă. Cu siguranţă orice face nu va rămâne neapreciat. Se anunţă multe evenimente importante şi situaţii amoroase răsunătoare, unele bune, altele mai puţin plăcute. Dacă relaţia de cuplu din care fac parte traversează o perioadă tensionată, atunci există riscul de dezamăgiri din cauza flirtului sau aventurilor. Este foarte important ca acest nativ să fie sincer, altfel va fi prins cu mâţa în sac. Totul se învârte în jurul impulsivităţii de moment.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Eva.ro

horoscop - tradare 150x150Citește și: Horoscop special – zodiile care vor trăda la final de an

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.