Horoscop special – Jupiter în Scorpion, lupte cu demonii noștri!

horoscop - jupiter

Horoscop special – Jupiter în Scorpion, lupte cu demonii noștri! Până în noiembrie 2019, Jupiter se află în semnul Scorpionului, iar asta înseamnă pentru fiecare dintre noi lupte cu demonii propriului trecut, moarte și înviere dar și gustul dulce al păcatului interzis de societate dar atât de savuros.

Jupiter este a cincea planetă de la Soare și este considerată “gigantul” sistemului nostru solar. Gândește-te că este de 318 ori mai mare ca planeta care încă ne mai găzduiește. În plus, îi ia vreo 12 ani să parcurgă întregul cerc zodiacal, cazându-se câte un an fiecare zodie. În mitologie, Jupiter era Zeus, the Big Boss al zeilor, cel care oferea până nu mai puteai duce, dar și cel care făcea dreptatea divină. În astrologie, Jupiter este considerat Marele Benefic, the Good Guy, un fel de duh dintr-o lampă fermecată. Aduce expansiune, șanse, strălucire, optimism, credință, orizonturi noi, călătorii, protecție.

Citește și: Horoscop special – Saturn în Capricorn, schimbări karmice pentru zodii

Scorpionul este semnul morții, al sexului, al enigmelor, al moștenirilor, al resurselor cele mai adânci, al răzbunării, al transformării, al renașterii, al manipulării maselor. Nu degeaba, stăpânul semnului era Pluto (Hades), zeu al infernului. Tot ce este mai periculos, mai ascuns, mai păcătos, mai macabru, ține de acest semn. Ce o mai lungim atâta, iadul adevărat! În mitologie, Hades se luptă cu îndârjire să aibă cât mai mulți chiriași în lumea sa de sub pământ. Pentru că, de fapt, natura noastră este una animalică și instinctuală. Și el știa acest lucru și nu îi era greu să obțină ce vrea.

Iar acum, Jupiter cel darnic se hotărăște să facă multe cadouri de pe acatistul Scorpionului. Și ce crezi, că ultimul se roagă pentru cei care i-au făcut bine? Neah, se roagă pentru a le-o întoarce celor care i-au făcut rău. Și în următorul an, cei cu marcaj scorpionicesc vor răsări de unde nu te aștepți. Ei când se răzbună, nu o fac cu surle și trâmbițe pentru că nu trebuie să afle toată planeta, ci este nevoie să afle cine trebuie. Coada lor înțeapă și eliberează veninul cu precizie.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Astrologpersonal.ro

horoscop - zodiac chinezesc 90x90Citește și: Horoscop special – 2018, anul câinelui de pâmânt în zodiacul chinezesc

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.