Horoscop special – ce lecții de viață îți rezervă 2018?

horoscop - persian poems 3199610 960 720

Horoscop special – ce lecții de viață îți rezervă 2018? Suntem la jumătatea anului și pentru mulți dintre noi acest an a oferit multe lecții. Dar nu s-a terminat, tobla lui 2018 mai este plină cu multe învățăminte, în funcție de zodii:

Berbec
Împărtăşeşte-ţi sentimentele cu oamenii cărora le pasă. Dacă eşti mai deschisă şi mai vulnerabilă îţi vei construi relaţii mai profunde şi mai importante. Fii atentă la tot ceea ce se întâmplă în jurul tău. Există şi alte lucruri importante în lume decât propriile nevoi şi dorinţe. Învaţă să-ţi recunoşti sentimentele în loc să ţi le reprimi. Bagajele emoţionale te ţin în loc. Luptă pentru iubire! În timp ce ştii că poţi supravieţui ca un lup singuratic, nu există niciun motiv pentru care ar trebui să înfrunţi viaţa de una singură. Să ai ţeluri e minunat, dar trebuie să înveţi să ai aşteptări realiste. Dacă ai aşteptări prea mari, te vei seta pe eşecuri.

Citește și: Horoscop special – zodii perfecte pentru o iubire de vară!

Taur
Să te îngrijorezi tot timpul de viitor îţi va răpi şansa de a te bucura de prezent. Învaţă să renunţi la griji şi să te concentrezi pe acum şi aici. Este important să îţi stabileşti un filtru al gândurilor. Nu toate gândurile care îţi vin în cap trebuie spuse. Există o diferenţă între dragoste şi ataşament. Caută pe cineva alături de care îţi place să stai decât pe cineva de care ai nevoie din motive practice. Cu toate că îţi doreşti să rezolvi problemele tuturor, vor exista momente în care oamenii care vin la tine nu caută un răspuns. În schimb, au nevoie doar de cineva care să fie acolo şi să-i asculte. Eşti capabilă de lucruri absolut grozave dacă reuşeşti să te simţi bine cu tine însăţi. Ai încredere în ceea ce poţi şi în abilităţile tale şi te vei surprinde prin tot ceea ce faci.

Gemeni
Învaţă să identifici persoanele toxice din viaţa ta şi să recunoşti importanţa eliberării de influenţa lor negativă. Înconjurându-te cu oameni nu va compensa lipsa iubirii de sine. Învaţă să te preţuieşti şi să te respecţi pe tine însăţi şi tot ceea ce oferi în această viaţă. În timp ce prieteniile superficiale pot fi distractive, timpul şi energia pentru a contrui relaţii puternice, durabile şi stabile sunt incredibil de importante. Ştii că vor exista momente în viaţă când va trebui să alegi să fii egoistă pentru a supravieţui. Nu e nimic rău să te concetrezi pe tine însăţi pentru că nu poţi avea grijă de ceilalţi dacă te distrugi singură. Descoperă ce anume îţi aprinde focul pasiunii din interiorul tău, fie că e vorba despre un anumit hobby, carieră sau o cauză. Permite-ţi să îţi urmezi inima, acesta e secretul adevăratului succes şi ceea ce îţi poate aduce fericire în viaţă.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Eva.ro

horoscop - beach 2179183 960 720 90x90Citește și: Horoscop special – 3 zodii care renasc în vara 2018!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.