Horoscop special – Leii, risc de pierderi financiare imense!

horoscop - african lion 951778 960 720

Horoscop special – Leii, risc de pierderi financiare imense! Fiecare dintre semnele zodiacale își face calcule financiare în ceea ce privește finalul acesta de an. Unii încep să câștige mai mult, alții mai scapă din datorii. Pentru o singură zodie însă, perioada următoare se anunță a fi extrem de periculoasă, cu pierderi financiare extrem de mari.

Deși a început să câștige destul de mult în ultima perioadă, investițiile pe care le va face vor fi unele prost gândite și extrem de nefolositoare. Pur și simplu norocul nu mai este de partea nativului zodiei despre care discutăm acum.

Citește și: Horoscop special – cum va fi octombrie pentru zodia ta?

Cu toată truda sa de a economisi bani și de a-și face totuși o mică „avere pentru zile negre”, nicio încercare de a strânge mai mulți bani nu va avea succes. Motivul: se va ivi mereu câte o situație nepotrivită care să le scoată din buzunar sume mai mari sau mai mici. Nu este exclusă nici o tăiere considerabilă din salariu sau pierderea unor clienți.

Leii, căci despre ei este vorba, au intrat într-o perioadă de dezinteres total, vor să scape de responsabilități și de tot ce înseamnă efort profesional. Își doresc să călătorească mai mult, și nu realizează gravitatea situației lor financiare. De aceea li se recomandă să fie mai cumpătați, să muncească mai mult, să ofere servicii de calitate superioară.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Sfatul Părinților

horoscop - femeia varsator 150x150Citește și: Horoscop special – femeia Vărsător, cât de ușor o cucerești?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.