Horoscop special – leneșii zodiacului

horoscop - lazylady 620x336

Horoscop special – leneșii zodiacului Ai avut vreodată sentimentul că aceasta este o zi în care nici iarba nu crește, că nu are rost să te dai jos din pat și că ziua aceasta este clar una a lenevitului total? Dacă da, verifică mai jos, s-ar putea să faci parte din rândul leneșilor zodiacului:

Taur
Dacă îşi propune ceva, Taurul va obţine rezultate uimitoare. Dar, el trece, de asemenea, şi prin perioade de motivaţie extrem de redusă, care ar putea să îl ţine pe tuşă multă vreme. El are tendinţa de a se pierde în lucrurile simple, cum ar fi să privească natura sau să se uite în frigider fără să se poată decide ce să aleagă de acolo. De cele mai multe ori, această atitudine este rezultatul fricii de responsabilităţi, este modul lui de a le evita. Tot ce trebuie să ştie aceşti nativi este că odată şi odată treaba tot trebuie făcută, aşa că de ce să nu o facă mai devreme decât să tragă de timp?

Citește și: Horoscop special – cum își decorează zodiile casa!

Leu
Leul iubeşte să plece în vacanţe uimitoare, dar uită să tragă linie între recreere şi responsabilităţile vieţii. Nu ia viaţa prea în serios şi relaxarea este foarte importantă pentru el, dar nu poate fi constantă. Încă trebuie să mai fie productiv, nu poare abandona viaţa atunci când dai cu pieptul de realitate. Leul trebuie să fie flexibil şi să găsească un echilibru între viaţă şi petrecerea timpului liber. Munca îl va face să aprecieze concediul, şi vice-versa.

Capricorn
Deşi caută perfecţiunea, şi acest nativ este om şi mai eşuează din când în când. Din cauză că nu şi-a atins scopul e posibil să devină apatic total din când în când. Acesta este atât de protectiv cu el însuşi, încât s-ar putea abona la convingerea că dacă nu încearcă, nu va da greş. Trebuie să lupte contra acestui impuls şi să nu se învinovăţească atunci când dă greş. E important să se bucure de plăcerea simplă de a lucra spre a-şi atinge un ţel, fără să îi pese de rezultat sau de ce gândesc cei din jur.

Sursă foto: planetapământ.ro

Sursă horoscop: Eva.ro

horoscop - obiective 150x150Citeste si: Horoscop special – prioritățile zodiilor în 2017!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.