Horoscop special – LEUL în 2017

leul - 574729s 967x1024

Articol scris de Elisabeta Pancea. Horoscop special – LEUL în 2017.  Leii vor avea un program incărcat, cu multe deplasări, cu multe schimbări de gândire şi încercări de afirmare în plan profesional.  Uranus se află de mult timp în casă a IX-a a Leilor, dând peste cap toate planurile de călătorie sau afacerile, găsindu-se mereu o problemă care să strice schiţele pregătite din timp.

Poate fi un act lipsă, o aprobare sau o diplomă neobținută, care poate întârzia sau anula afaceri de transport, import-export de marfă sau călătorii. Cu Uranus în Berbec şi Saturn în Săgetător, Soarele nativ al Leilor se vede foarte bine, însă nu la fel de bine şi rapid se vor vedea şi rezultatele muncii. Acest lucru afectează nativii din zodia Leu, făcându-i să se împiedice de lucruri care,altădată, le-ar fi oferit încredere şi pe care credeau că le stăpânesc, în momentele importante.

Uranus se află în aspecte tensionate cu Jupiter, fapt ce va îngreuna puţin situaţia în ceea ce priveşte parteneriatele şi Leii vor fi nevoiţi să-şi pună la încercare cunoştinţele dobândite în trecut. Deoarece Jupiter se află în casă a III-a a Leului până în octombrie, ajungi să progresezi mai uşor şi înveţi lucruri noi, comunicând mai bine. Ajungi chiar să îţi pui în joc priceperea şi talentul în ceea ce şti să faci cel mai bune şi asta te va  individualiza.

Eclipsele (de Luna, în 11 Februarie şi de Soare, în 21 August), ajută la reinventare, schimbare de sine scoaterea în evidenţă a ceea ce ai ascuns până acum. Pluto se află, în 2017, în casă muncii Leului, fapt care creează tensiuni ce afectează sănătatea nativilor. Sunt recomandate controalele regulate şi sunt de evitat curele de slăbire drastice şi tratamentele medicamentoase puternice, mai ales creşterea dozelor de medicamente din proprie iniţiativă.

Fiind ajutaţi de astre, Leii au casele puternic activate în 2017, ceea ce îi va determina să acţioneze direct, lipsiţi de temerile ce până acum le tăiau elanul. Este indicat cnativii acestei zodii să se gândească intens la ceea ce au de făcut, la paşii pe care urmează să îi facă, deoarece învăţăturile dobândite în trecut îi pot ajută să evolueze.

Sursă foto: Eva.ro

leul - two friends cute wallpaper 1366x768 150x150Citeste si: Horoscop special – zodiacul prietenilor.

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.