Horoscop special – la cine vin lucrurile bune în martie?

horoscop - orchid 3178759 1280 1024x682

Horoscop special – la cine vin lucrurile bune în martie? Am intrat în prima lună de primăvară și, de acum, natura și noi trebuie să renaștem împreună. Lucrurile bune nu vin doar către cei care așteaptă, ci și către cei care pornesc în căutarea lor. Iar primăvara este cel mai bun moment să începem asta.

Berbec
Martie nu vine cu veşti bune pentru tine pe plan amoros, indiferent dacă eşti implicată într-o relaţie sau eşti singură. Orice dorinţă ai avea se va doveni a fi doar o iluzie. Cu toate acestea, nu trebuie să îţi pierzi speranţa, căci aceasta e doar o perioadă de stagnare care va trece în câteva săptămâni. Vei constata că situaţia se îmbunătăţeşte atunci când vei da dovadă de mai mult curaj ăn ceea ce priveşte interacţiunile cu sexul opus.

Luna martie vine cu o îmbunătăţire a situaţiei tale financiare. Apar şanse de câştig neaşteptate, dar ţine doar de tine să nu le ratezi. Indiferent dacă jobul actual îţi ocupă mare parte din timp, ar fi bine să îţi mai găseşti ceva de făcut pentru a-ţi suplimenta veniturile. De efortul tău de acum depinde liniştea ta pe viitor.

Taur
Cu toate că ţi-ai dori ca totul să fie perfect pe plan amoros măcar în această perioadă, nu e cazul să îţi faci speranţe deşarte. Nu sunt excluse certurile cu partenerul de viaţă exact atunci când te aştepţi mai puţin, şi, de asemenea, sunt mari şansele ca unele planuri ale voastre să se ducă pe apa sâmbetei. Încearcă să îţi păstrezi calmul indiferent de situaţie!

Este foarte important ca în această lună să ai grijă cum te raportezi la colegii de muncă. Acum mai mult decât oricând se recomandă evitarea oricărui conflict de natură profesională. Eşti impulsivă şi poţi face greşeli majore din această cauză, atât în ceea ce priveşte banii, cât şi relaţiile cu cei din jurul tău.

Gemeni
Astrele îţi recomandă în această lună să fii mai prudentă şi să te implici mai mult în relaţia amoroasă. Nu ar strica să mai condimentezi puţin situaţia în dormitor, pentru că e posibil ca partenerul tău să fie plictisit deja de atâtea încercări eşuate. Dacă reuşeşti să aduci echilibrul în viaţa ta, lucrurile vor sta nespus de bine pe plan amoros.

Martie va veni ca o binecuvântare pentru tine atât pe plan profesional, cât şi financiar. Vor apărea o mulţime de oportunităţi pentru tine în această perioadă şi vestea bună e că nu trebuie să faci eforturi în acest sens. Roadele muncii tale vor fi gata de cules încă din primele zile ale acestei luni. Poţi avansa atunci când te aştepţi mai puţin, lucru care te afce să te simţi extrem de norocoasă!

Citește și: Horoscop special – zodiile și dragostea în martie!

Rac
Luna martie va veni şi cu bune şi cu rele pe plan sentimental. Cu toate acestea, orice eveniment sau situaţie prin care treceţi tu şi partenerul de viaţă, vă vor uni şi mai mult. Este o perioadă bună pentru consolidarea relaţiei voastre, cu toate că uneori te vei simţi extrem de dezamăgită şi slăbită psihic. Dacă eşti singură, cel mai probabil te vei concentra pe distracţie şi flirt, iar motivul este să uiţi de problemele reale cu care te confrunţi.

Prima perioadă a acestei luni e favorabilă pentru tine în ceea ce priveşte banii. Imediat după aceea, vor urma câteva săptămâni în care munca multă e puţin spus pentru a obţine un minim de rezultat. E normal să fie şi bune şi rele, iar acest lucru nu ar trebui să îţi taie elanul şi pofta de viaţă. Din fericire, indiferent de fluctuaţiile financiare prin care vei trece, tu rămâi în siguranţă.

Leu
Luna martie e una favorabilă în ceea ce priveşte viaţa ta sexuală. Se anunţă evenimente care te scot din rutină şi care îţi aduc şi mai multă încredere în tine decât ai deja. Dacă eşti tupeistă pe acest plan aşa cum acţionezi în mod normal şi în alte sectoare ale vieţii tale, cel mai probabil vei avea numai de câştigat. Indiferent dacă eşti singură sau eşti implicată într-o relaţie, cert e că vei avea parte de acţiune.

Nu se anunţă schimbări ale situaţiei tale financiare în această lună, însă martie e o perioadă bună pentru a face tot ce ţine de tine pentru a evolua. Profită de toate oportunităţile care îţi apar în cale şi perfecţionează-te ori învaţă lucruri complet noi. Nu se ştie niciodată când e necesară o reorientare profesională, iar tu nu trebuie să fii luată pe nepregătite.

Fecioară
În această lună nu te vei bucura aşa cum sperai de fiorii dragostei. E posibil să îţi faci speranţe prea mari în ceea ce priveşte planurile cu partenerul tău de viaţă şi să ai aşteptări nerealiste de la acesta. Dacă continui tot aşa şi cauţi perfecţiune peste tot, nu vei reuşi decât să fii dezamăgită. Comunică deschis şi calm, în loc să te superi atât de des din nimicuri!

Situaţia ta financiară este aceeaşi încă de multă vreme, însă abia acum începe să te nemulţumească acest lucru. Cel mai probabil, şicanele unor persoane din jurul tău te influenţează fără să îţi dai seama şi acumulezi frustrări care se vor răsfrânge tot asupra ta cândva. Încearcă să nu mai iei în seamă tot ce ţi se spune, iar dacă situaţia te nemulţumeşte cu adevărat, atunci ia măsuri în acest sens. Să îţi plângi singură de milă nu e o soluţie!

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Eva.ro

horoscop - leather 3181972 1280 90x90Citește și: Horoscop special – zodiile și banii în luna martie!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.