Horoscop special – Luna nouă în Fecioară, noi începuturi!

horoscop - moon 2146596 960 720

Horoscop special – Luna nouă în Fecioară, noi începuturi! Pe 20 septembrie avem Luna plină în Fecioară, alături de Venus și aproape de momentul Echinocțiului de toamnă. Ce aduce acest eveniment în viața noastră? Schimbări, noi începuturi!

Luna nouă în Fecioara anunţă noi începuturi care sunt în nota acestui semn astrologic: un nou stil de viaţă, o reordonare a programului şi activităţilor zilnice, o schimbare în regimul alimentar şi în atitudinea faţă de corpul nostru şi faţă de sănătate. Fecioara înseamnă muncă serioasă, disciplină şi ordine, aşa că e cazul să începem să ne facem liste, să ne repliem în urmă unor acte de risipă sau exces, să ne facem ordine la propriu în casă, în dulapuri şi în viaţă.

Citește și: Horoscop special – de ce boli poți suferi, în funcție de luna nașterii!

Este un moment excelent pentru cure de detoxifiere şi pentru a acorda o mai mare atenţie dietei în general. Acum ne putem alcătui şi fixa o rutină zilnică mai sănătoasă şi benefică, în urma unei evaluări sincere şi oneste.Este un moment foarte bun pentru a elibera spaţiul locuinţei de tot ce nu ne foloseşte. Curăţenia în casă este mereu însoţită/urmată de curăţenia minţii. Devenim mai clari şi ne devine mai limpede ce avem de făcut.

E foarte important, la Luna aceasta nouă, să ne debarasăm de lucruri, obiceiuri şi chiar relaţii care nu sunt benefice pentru noi. Astfel facem loc pentru începuturi revigorante. Şi pentru mai multă uşurinţă. şi pace. Acestei Luni noi, care are loc la gradul 27:27, îi corespunde Cheia 6 a Genelor (după cartea Cheile Genelor- Richard Rudd). Această cheie se numeşte „Calea către pace”.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Sfatul Părinților

horoscop - angel 749625 960 720 150x150Citește și: Horoscop special – înger sau demon, ce ești în funcție de zodie?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.