Horoscop special – Luna Nouă în Gemeni, rezolvăm problemele în cuplu!

horoscop - dog 647528 1280 1024x574

Horoscop special – Luna Nouă în Gemeni, rezolvăm problemele în cuplu! Ziua de mâine, 13 iunie, vine cu Luna Nouă formată în zodia Gemeni, iar acest eveniment astral va aduce modificări semnificative în viața noastră amoroasă.

Încă din 20 mai am intrat în jucăușa, sociabila și iubitoarea zodie a Gemenilor și stăm în ea până pe 21 iunie. O perioadă minunată din punct de vedere social care pune bazele celei mai iubite și așteptate perioade din an – vara, cu ale ei petreceri în aer liber, escapade la mare cu familia și prietenii. Luna Nouă din Gemeni de pe 13 iunie nu face decât să ne împingă și mai mult de la spate, ne ajută să ne aducem la îndeplinire visele și planurile, oricât de imposibile ne-ar părea ele.

Citește și: Horoscop special – zodii care sunt mai fericite singure!

Luna Nouă formată în Gemeni face echipa perfecta cu Venus care se află în tranzit prin zodia Leu. Această echipă astrală aduce schimbări majore în viața sentimentală a zodiilor, schimbări de bun augur. Mercur, planeta care guvernează Gemenii, încurajează comunicarea de orice fel și îmbunătățește până și relațiile care scârțâiau până în acest moment. Ne vom exprima cu mai mare ușurință ca de obicei, vom spune mai ușor ceea ce avem pe suflet, lucru care nu face decât să ne ajute într-un timp extrem de scurt să ne rezolvăm problemele mai mari sau mai mici pe care le avem cu partenerul de viață.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - man 1246028 960 720 90x90Citește și: Horoscop special – semnele că un bărbat Fecioară este îndrăgostit!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.