Horoscop special – Luna Nouă în Gemeni. Umbre în relațiile noastre

horoscop - moon nightshoot night

Horoscop special – Luna Nouă în Gemeni. Umbre în relațiile noastre. Luna Nouă în Gemeni,  în care am intrat de ieri, poartă cu ea o o povară uriașă și va face ca fiecare dintre zodii să se confrunte cu partea din umbră a relațiilor de orice fel.

Berbec

Deşi sunteţi ademeniţi în diverse direcţii este mult mai probabil să vă confruntați cu o dilemă emoțională complexă. Cei apropiați ar putea fi lezaţi de modul direct de a pune problema, vor aprecia onestitatea mai târziu. Nu uitaţi că zonele de confort sunt cele mai des extinse prin disconfort interior.

Taur

Vă simţiţi presat să vă reevaluaţi economii şi să descoperiţi o altă valoare financiară decât cea așteptată. S-ar putea chiar să vă panicați când vă dați seama de gravitatea situației, dar puteți repara rapid greşeala. De asemenea, aveţi nevoie de răbdarea pentru că nu vă veți atinge obiectivele clarificate peste noapte.

Citește și: Horoscop special – Greșelile zodiilor în dragoste

Gemeni

Posibil să vă doriţi mai multă stabilitate, dar nu va fi aşa pentru că încercările de a menține funcționarea sistemelor așa cum au făcut în trecut nu mai este de actualitate. Viteza cu care se schimbă viața voastră în raport cu celelalte ar putea să vă inducă puţină teamă. Dacă nu vă atingeți obiectivele, opriți și reevaluați planurile, astfel încât să puteți încerca din nou. Adaptabilitatea este cuvântul cheie.

Rac

Chiar dacă vreţi să fiţi mai expeditivi la locul de muncă s-ar putea să fiţi destul de împrăştiaţi. Realizările voastre nu sunt vizibile pentru cei la care Luna Nouă are loc în Casa a 12-a de confidențialitate. Din fericire, intuiţia vă dezvăluie o nouă direcție pe care ar trebuie să o urmaţi. Nu vă opuneți gândurilor, chiar dacă acestea par scandaloase în contextul actual. Nimănui nu-i pasă cât de multe știi, până când nu află cât de mult vă pasă.

Leu

Se pare că toată lumea trage de voi. Un șir neașteptat de evenimente vă atrage chiar dacă nu doriți să vă implicaţi. Cu toate acestea, viaţa voastră publică nu mai este o distragere a atenţiei ca până acum. Trebuie să fii în mijlocul acțiunii, deoarece conexiunile sociale reprezintă veriga lipsă, care vă oferă sprijinul necesar în timp util. Fiți prietenul pe care doriți să-l aveți.

Photo via VisualHunt

Citește continuarea pe Teotrandafir.com

horoscop - mincinosi 150x150Citește și: Horoscop special – Cum minți, în funcție de zodie 

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.