Horoscop special – Luna Nouă în Rac – daruri frumoase de la Univers

horoscop - lunanoua

Horoscop special – Luna Nouă în Rac – daruri frumoase de la Univers. În noaptea de vineri, pe 23 iunie, vom avea parte de un eveniment astronomic important, Luna Nouă în Rac, ceea ce înseamnă începutul unui nou ciclu, unul în care Universul ne face daruri frumoase, de care ar fi bine să profităm.

Dorinţele se îndeplinesc
Luna Nouă în Rac reprezintă o perioadă ideală pentru a-ţi îndeplini vise mai vechi şi obiective pe care nu ai reuşit să le atingi până în prezent. Vei fi încărcată cu energia pozitivă şi cu serie de sentimente puternice, specifice nativilor Rac. Vei preţui mai mult tot ce ai lângă tine, vei fi recunoscătoare pentru orice ţi se oferă, iar în relaţiile cu ceilalţi, tu vei face mereu primul pas.

Noi prietenii
Luna Nouă în Rac reuneşte prieteni mai vechi, rude din toate colţurile lumii şi oameni care nu sperau că se vor mai întâlni vreodată. De asemenea, multe persoane au şansa să intre în contact cu oameni noi, să se împrietenească şi de aici să pornească legături puternice şi parteneriate de viitor.

Citește și: Horoscop special – din ce zodie este cel mai bun soț?

Planuri puse în practică
Este timpul pentru noi planuri de viaţă, care să vizeze aspectele personaele, precum casa şi familia. Puterea naturii îţi va da o forţă nebănuită, mai ales dacă eşti semn de Pământ şi te va ajuta să îţi construieşti noi idealuri.

Răsplată din partea Universului
Acolo unde e loc de muncă, e loc şi de răsplată. După ziua de 23 iunie, îţi vei permite să te răsfeţi mai mult, să guşti din micile plăceri ale vieţii, iar meritele să îţi fie recunoscute. Vei avea parte de o recunoaştere atât materială, cât şi spirituală. Mai mult decât atât, dacă te-ai confruntat, în ultima perioadă, cu probleme de sănătate, acum a sosit momentul să te vindeci şi să te bucuri de alinare.

Luna Nouă în Rac are loc cu Soarele şi Luna în fuziune. De aceea, pe 23 iunie vor exista două energii care vor forma un nou început, o nouă cale. Fiecare Lună Nouă aduce un timp de iniţiere. Universul trimite o energie puternică şi semnale de vindecare, iertare, acceptare şi înţelegere.

Photo credit: Rusty Russ via VisualHunt /  CC BY-NC-SA

Sursă horoscop: clickpentrufemei.ro

horoscop - neptun retrograd 16092015 560x390 150x150Citește și: Horoscop special – Neptun retrograd ne face să fugim de probleme

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.