Horoscop special – Luna Nouă din 18 noiembrie, eveniment astral unic!

horoscop - moon 1538068 960 720

Horoscop special – Luna Nouă din 18 noiembrie, eveniment astral unic! Pe 18 noiembrie Luna Nouă se va afla în Scorpion, acolo unde este aglomerație mare, în casa Scorpionului regăsindu-se și Soarele, Jupiter, Venus și Mercur.

Luna Nouă din 18 noiembrie va aduce, pentru toate zodiile, șansa unor schimbări, dar și puterea de a duce la îndeplinire orice plan sau dorință. Fiecare semn zodiacal va primi ceva din puterea extraordinară a Scorpionului pentru care nu există „Nu pot”!

Citește și: Horoscop special – cum îți dai seama că o Fecioară te place?

Conjunctura astrală a zilei va fi specială: în Scorpion, zodia puterii, se vor afla Soarele și Luna alături de Jupiter, considerat, în astrologie, patronul Norocului, aducătorul de șanse, optimism, sete de cunoaștere și spirit de aventură. Jupiter ne ajută să vedem partea plină a paharului și aduce soluții nesperate în situații care par fără ieșire.

Dar Jupiter este nu doar Marele Benefic, ci și Marele Justițiar. Prezența sa în Scorpion, zodia legată de bani, sex și putere, nu este deloc străină, din perspectivă astrologică, de marile scandaluri cu tentă sexuală sau financiară, în care sunt implicate persoane importante din lumea cinematografiei, politicii, sportului etc. Nu întâmplător acum ies la iveală secrete întunecate din trecutul unor oameni care au abuzat de puterea lor și care trebuie să plătească pentru ceea ce au făcut.

La momentul de Lună Nouă, tot în Scorpion se vor afla și planetele Venus și Mercur. Venus în Scorpion favorizează relațiile și sentimentele profunde, aduce pasiune în cuplu, dar și gelozie și tendința de a deține controlul în cuplu. Mercur, planeta Comunicării, amplifică interesul pentru secretele altora, dar și exprimarea sentimentelor în mod convingător.

Continuare horoscop pe Huff.ro

horoscop - atm 2923514 960 720 150x150Citește și: Horoscop special – vin banii pentru 3 zodii!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.