Horoscop special: Lună Plină, ECLIPSA – provocări pentru zodii !

Lună Plină - 14384101 955914627868864 700261046 n

Horoscop special: Lună Plină, ECLIPSA – provocări pentru zodii ! Luna plină şi eclipsa din 16 septembrie anunţa schimbări de situaţie şi necesită atenţie în domeniile pe care le afectează. Astrologii vorbesc şi despre culegerea roadelor a ceea ce a fost muncit în luna martie. Iată ce spun astrele:

Berbec

Eclipsa de Lună Plină, din 16 septembrie, aduce schimbări în starea de sănătate a Berbecilor. Acei dintre Berbeci care au început un program de slăbire sau care merg de ceva timp la psihiatru vor începe să primească semnale pozitive datorită terapiei pe care o urmează. Berbecii care trebuie să realizeze o intervenție chirurgicală au această perioadă favorabilă pentru rezolvarea problemelor de sănătate.

Această eclipsă de lună plină aduce, în general pentru Berbeci, o stare de spirit pozitivă, un job mai aproape de dorințele și necesitățile nativilor.

Venus transformă zilele de 19-20 septembrie în clipe deosebit de sexy pentru nativi. De vor fugi de ele, acestea vor alerga după ei!

Taur

Pregătirea unui eveniment social important de către Tauri trebuie să țină seama și de mișcarea astrelor. Dacă vor ca munca lor să fie apreciată și de succes, Taurii pot să programeze acest social-meeting în perioada eclipsei de Lună Plină. Această eclipsă se petrece cu o Lună Plină în zodia Peștilor. Faptul că Marte traversează Casa finanțelor nativilor anunță o serie de cheltuieli mari pentru Tauri. La sfârșitul lunii, nativii vor putea constata că aceste cheltuieli au fost justificate, îndepărtându-le eventualele păreri de rău.

Jupiter vine cu o provocare pentru femeile zodiei: întâlnirea cu un bărbat cu care își pot trăi restul vieții. Chiar dacă sunt căsătorite sau au deja o relație.

Gemeni

Eclipsa de Lună Plină, din 16 septembrie, în Pești, luminează Casa onorurilor, a faimei nativilor din Gemeni. Este momentul oportun pentru Gemeni, pentru a demonstra că ei sunt „cineva”, că au suficientă forță, inteligență, abilitate de a reuși în ceea ce și-au propus. Acest fapt va întări încrederea partenerilor în Gemeni, încredere care s-a cam șubrezit în ultimul timp.

Jupiter în Balanță pregătește terenul pentru o relație de iubire. Gemenii care deja sunt căsătoriți, logodiți sau au o relație de mai mult timp primesc energie pentru consolidarea acesteia.

Venus mai are forță până pe 23 septembrie, pentru a intensifica aura și carisma nativilor. Ei sunt plăcuți, iubiți apreciați.

Rac

Dorința de a scăpa de „ochelarii de cal”, de lărgire a orizonturilor, îi cuprinde pe Raci în preajma eclipsei de Lună Plină din 16 septembrie. Această deschidere se poate manifesta în toate domeniile existenței nativilor. Acest fapt este pozitiv pentru Raci, deoarece îi scoate din rutina atât de dragă lor.

Rutina tinde să devină, în timp, un factor perimat, trecut, care te face să te închizi într-o carapace.

Din 18 septembrie, Soarele începe să se deplaseze prin zodia Fecioarei. Intuiția Racilor va fi potențată spre anumite detalii, care aparțin modului concret de a realiza o înnoire în tot ceea ce privește viața nativilor: de la aspect exterior până la sentimente, afecte, gânduri.

Leu

Definitivarea, încheierea unei datorii, a unui divorț, finalizarea unui credit stau sub semnul eclipsei de Lună Plină din 16 septembrie. Sau Leii care au aplicat pentru obținerea unui credit, pentru obținerea unor fonduri necesare unor investiții, vor primi un răspuns acum. Chestiunile legate de material sunt cele mai vizibile, dar această eclipsă anunță și unele transformări atitudinale.

Faptul că septembrie a început cu Soarele în Leu, iar, din 18 septembrie, Soarele traversează Fecioara, reprezintă o perioadă ușoară pentru nativii care știu să profite de acest ajutor al astrelor. Lucrurile, problemele se prezintă așa cum sunt, fără interpretări sau aspecte ascunse. Dacă înțeleg acest lucru, Leii nu vor avea probleme.

Citeste si continuarea pe MesagerulNeamț.ro

Sursă foto: Iancu Ionuț

Lună Plină - Fotolia 75344625 Subscription Monthly M 150x150Citeste si: HOROSCOP de weekend 17 – 18 septembrie. LEII primesc vești !

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.