Horoscop special – Luna plină în Pești vine cu dezamăgiri!

horoscop - lunaplinainpesti 1024x685

Horoscop special – Luna plină în Pești vine cu dezamăgiri! Ca de fiecare dată la o lună plină, primim înapoi ceea ce am semănat. Unele zodii vor avea parte de dezamăgiri puternice, altele își împlinesc visele și iubirile.

Luna plină înseamnă final, coacere, rod.

Sunt zile cu o energie puternică de transformare, decontaminare şi vindecare. Nu doar vindecare fizică, ci şi vindecare de iluzii sau de aşteptări care nu ni se mai potrivesc sau nu au nicio legătură cu ce vrem în realitate. Este o săptămâna în care suntem spectatorii propriei realităţi create prin alegerile făcute în ultimele 6 luni şi nu numai, fără să putem interveni. Deja a fost făcut, nu putem interveni asupra trecutului, a ceea ce deja am crezut, am gândit, am spus şi ales.

Citește și: Horoscop special – Născută în septembrie? Te va iubi toată lumea!

Dar avem şansa să eliberăm ceea ce nu este sănătos, funcţional şi util pentru noi. Tot ce e nesănătos poate fi evidenţiat acum, astfel încât să nu ne mai putem preface că nu vedem.

Zilele acestea sunt impregnate cu un soi de magie, un fel de „abracadabra”, fiind posibile atât experienţe stranii, întorsături greu de anticipat şi înţeles, dar şi miracole, rezolvări inedite, soluţii care apar ca din senin sau roade frumoase.

Culegem ce am semănat

Fiecare va fi pus în faţa filmului regizat chiar de el. Ceea ce am gândit, spus, făcut în mod constant şi pe perioade lungi a creat un anume context de viaţă. Acum îl vedem în toată splendoarea lui. Poate fi unul plin de deziluzii, de aşteptări blocate şi emoţii toxice, cu plângeri şi victimizare. Sau poate fi unul care ne depăşeşte imaginaţia în frumuseţe, posibilităţi care apar, inspiraţie, revelaţii, abundenţă, iubire şi creativitate.

Ceva se poate termina (o relaţie, un proiect, un stil de viaţă) sau poate înflori şi rodi.

Sursă foto: iiSHOOT (Ionuț Iancu Photography)

Continuare horoscop pe Sfatul Părinților.

horoscop - beautiful woman in red wallpap 150x150Citește și: Horoscop special – ce zodie nu va înșela niciodată!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.