Horoscop special: LUNA PLINĂ în Pești! Șansa să ne vindecăm de trecut.

Pești - eclipsa luna plina luna plina varsator 840x500

Horoscop special: LUNA PLINĂ în Pești ! Șansa să ne vindecăm de trecut. Despre axa Fecioara-Peşti se poate vorbi la infinit. Fie că e vorba de hărnicia de furnicuţă a Fecioarei, mereu gata de a-şi suflecă mînecile şi a trece la treaba sau de felul fluid în care te învăluie apă Peştilor mai ales dacă îi priveşti direct în ochi.

Şi într-un caz şi în altul eşti “pierdut”. Atît Fecioara cît şi Peştii se vor insinua tăcut în viaţă ta şi vor fi acolo discreţi, întotdeauna cînd vei avea nevoie de o sora de caritate care să îţi asculte răbdător smiorcăielile. Căci nu-i aşa, din cînd în cînd toţi ne smiorcăim.
Avem ocazia acum la Luna asta plină să mai aruncăm din poveri, atît cît poate fiecare pe nivelul de conştiinţa la care a ajuns şi să ne vindecăm singuri-singurei fără ajutorul nimănui. Prin conştientizarea rănilor pe care le purtăm că pe nişte trofee şi care atunci cînd sînt zgîndărite de te miri cine, ne aducem aminte automat -Mercur retrograd în opoziţie cu Luna- de toate dar absolut toate suferinţele îndurate vreodată -Luna în conjuncţie cu Chiron, punctul vulnerabil.
Avem de ales între ego-ul nostru bosumflat că alţii nu ne-au recunoscut meritele pentru că nici noi nu ne-am valorizat suficient! şi a încalecă pe o sea -Marte în Săgetător- într-o continuă extindere a orizontului personal.
E numai alegerea voastră.

P.S. Prin Fecioare înţelegîndu-se nu doar nativii Fecioara ci şi cei care au ascendentul sau planete personale în acest semn. Idem pentru Peştişori.

Sursa: Astro-PSI

Pești - sad woman 150x150Citeste si: Horoscop special: NEPLĂCERI? CUM scapi de ele, în funcţie de ZODIE!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.