Horoscop special – Luna plină în Scorpion încă ne afectează!

horoscop - boat 2751842 1280 1024x685

Horoscop special – Luna plină în Scorpion încă ne afectează! Evenimentul astral de pe 30 aprilie, Luna plină în Scorpion, a fost unul de o intensitate deosebită, astfel că efectele sale se pot resimți și la zile bune de la acel moment.

Energia acestei Luni pline este intensă și puternică și te împinge într-un spațiu de totală onestitate și vulnerabilitate ca să poți manifesta adevăratele dorințe ale inimii tale. Ți se cere încredere deplină și un nivel de totală deschidere în fața a ceea ce are Universul pregătit pentru tine – asta îți semnalizează această Lună, pentru că transformările din viața ta pot zgudui zonele de confort cu care erai învățat până acum și din care trebuie să ieși. De ce să ieși ? Pentru că nu există evoluție fără schimbarea necesară.

Citește și: Horoscop special – zodii de femei care adoră pisicile!

Cu cât ești pus să faci schimbări dese și mărunte, cu atât ești antrenat să faci față celor mari. Și ai pomenit tu viața fără schimbări? Întotdeauna trebuie să lași ceva să plece, să te desprinzi de ceva sau cineva ca să poți accesa altceva nou. Pur și simplu, nu ai cum să fii în două locuri în același timp. Este clar că din cele două, una este dorită de inimă și cealaltă este obișnuința minții care renunță greu la ceea ce știe până nu o zguduie ceva.

Lunile pline sunt cunoscute că trezesc vremuri de mare intensitate emoțională pentru că Luna ne conduce intuiția și emoțiile, dar această Lună plină în Scorpion se simte foarte pasional și lucrează ca să îți arate tot – tot ce nu mai ai voie să ascunzi în spatele umbrelor! În această săptămână în mod special vei simți efectele ei. Te poți simți mai puternic, mai curajos, mai strălucitor, mai mare sau vei fi împins să vorbești sincer mai mult decât ai făcut-o vreodată.

Pluto – unul din conducătorii Scorpionului – este proaspăt retrograd pe durata acestei Luni pline în Scorpion și de aceea te conectează cu partea ta de umbră, cu dorințele secrete sau cu pasiunile ascunse. Rolul lui Pluto și responsabilitatea lui în viața ta este să curețe și să distrugă ce este depășit, expirat sau stricat – și de care nu îți dai seama – ca să renască și să construiască situații, lucruri sau oameni care au un scop mai important pentru tine și sunt în aliniere cu actualul tău destin.

Procesul este câteodată dureros dar necesar pentru propria ta creștere și abilitate de a prospera. Pe durata zilelor ce urmează Lunii noi, vei fi făcut atent cu privire la schimbările pe care trebuie să le faci, cu privire la scopul următor, la karma ta, la pasiuni și la vulnerabilități. Asta se întâmplă pentru că Luna plină din Scorpion vrea să te împingă într-un spațiu de totală aliniere cu scopul sufletului și cu lucrurile care sunt menite să te atingă în această viață.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Sfatul Părinților

horoscop - planet 3290590 960 720 90x90Citește și: Horoscop special – Venus în Gemeni, probleme în dragoste pentru zodii!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.