HOROSCOP SPECIAL – machiajul în funcție de zodie – Săgetător și Capricorn

machiajul - covermakeup

Articol scris de Elisabeta Pancea. Horoscop special – machiajul în funcție de zodie – Săgetător și Capricorn. Nativele din zodia Săgetător sunt visătoare, dorindu-și să călătorească pretutindeni. Femeile din zodia Capricorn sunt pretențioase, iubesc luxul, eleganța și nu oricine le intră în grații. Sunt persoane spontane și glumețe și chiar dacă nu ies în evidență din prima, îți vei da seama cât de mult valorează absența lor.

Machiajul femeii Săgetător

Nativele din zodia Săgetător sunt visătoare, dorindu-și să călătorească pretutindeni. Curioasă din fire, femeia Săgetător ar face orice să poată desluși misterele lumii, vieții și ale națurii. Dacă vreopdată cineva va descoperi ascunzătoarea secretă a lui Dumnezeu, aceea va fi femeia Săgetător.

machiajul - sagetatormakeup 300x195Iubitoare, generoasă, dinamică și spontană, femeia Săgetător ar fi în stare să ocupe și locul bărbatului într-un grup. Machiajul ideal al femeii Săgetător este lipsit de reguli, nu respectă nici un tipar și iese din comun. Culorile metalizate și sidefate se potrivesc de minune nativelor din această zodie, scoțându-le în evidență firea veselă și curiozitatea jucăușă. Totodată, le vin foarte bine și nuanțele de albastru.

Pentru machiajul femeii Săgetător putem combina culoarea argintiu în colțul intern al ochiului cu albastru în exterior, pe pleoapa superioară. Pleoapa inferioară poate fi conturată pe jumătate cu un creion albastru iar rujul într-o culoare cât mai naturală va completa perfect machiajul.

Machiajul femeii Capricorn

Femeile din zodia Capricorn sunt pretențioase, iubesc luxul, eleganța și nu oricine le intră în grații. Sunt persoane spontane și glumețe și chiar dacă nu ies în evidență din prima, îți vei da seama cât de mult valorează absența lor. machiajul - capricornmakeup 200x300Machiajul femeii Capricorn trebuie să fie cât mai elaborat pentru a-i caracteriza perfect firea sofisticată.

Culorile inspirate de natură precum verde, crem și maro măresc puterea impactului la prima vedere. Fiind un
semn de pământ, i se potrivesc machiajele elegante, cât mai naturale și care să îi scoată în evidență feminitatea.

Femeia din această zodie poate opta pentru un fard crem, mai deschis în colțul intern a ochiului, mai închis spre colțul extern, un contur maro pe pleoapa superioară și verde pe cea interioară, care vor atrage privirile celor din jur.  Zâmbetul va fi împodobit cu un ruj într-o culoare apropiată buzelor.

Sursă foto: imaginea.info

machiajul - ideideafacerifemei 150x150

Female Office worker

Citeste si: Idei de afaceri pentru femei

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.