HOROSCOP SPECIAL – machiajul în funcție de zodii – Balanță și Scorpion

machiajul - machiajzodii

Articol scris de Elisabeta Pancea. HOROSCOP SPECIAL – machiajul în funcție de zodii – Balanță și Scorpion! Femeile din zodia Balanță se numără printre femininele zodiacului. Femeia Scorpion este cea pe care o putem asemăna cu fundul Oceanului: nu oricine îi poate pătrunde sub piele, deși privirea magnetică atrage în jurul ei multe persoane.

Machiajul pentru femeia Balanță:

Femeile din zodia Balanță se numără printre femininele zodiacului. Frumusețea este o calitățile cu care acestea se nasc și pe care doresc să o pună în valoare pentru a atrage cât mai multe priviri din partea reprezentanților de sex masculin.

machiajul - fecioaramachiaj

Pentru nativele din Balanță, finețea și bunul gust sunt puncte forte ce constituie printre altele tipare după care aceste femei își definesc comportamentul. Machiajul potrivit acestor doamne îl constituie combinația unor culori complementare la nivelul ochilor pentru a atrage atenția. Alăturarea nuanțelor de violet cu auriu, albastru cu portocaliu sau roz și verde cu adăugări subtile de vișiniu atrag atenția asupra privirii cuceritoare.

Finețea va fi exprimată la nivelul buzelor, cu ajutorul rujurilor în culori pastelate sau nuanțe de crem și roz. Pentru a se simâi în largul lor, femeile din Balanță pot opta pentru un fond de ten în strat subțire cu puțin blush.

Ochilor li se va da o importanță mai mare, deoarece Balanțele nu vor accepta un machiaj imperfect. Acoperă pleoapa superioară cu mov, conturând și pleoapa interioară cu aceeași nuanță. Conturează pleoapa superioară cu tuș auriu, formând o „coadă de rândunică„ în colțul extern, urcând puțin pe arcadă. Aplică gene false și acoperă-ți buzele cu un ruj rozaliu, cu textură cremoasă și accesorizează ținuta cu bijuterii în culoarea șampaniei.

Machiajul pentru femeia Scorpion:

Femeia Scorpion este cea pe care o putem asemăna cu fundul Oceanului: nu oricine îi poate pătrunde sub piele, deși privirea magnetică atrage în jurul ei multe persoane. Este adepta corectitudinii și a dramatismului, cercetează fără milă în adâncurile firii, scoțând la iveală detalii omise de ceilalți, principii, atitudini și idei ascunse, intenționat sau nu, de cei din jur.

machiajul - scorpionmachiaj

Nativele din Scorpion sunt puternice, directe și își fac simțită prezența extrem de ușor, prin stridențe verbale, un stil de comunicare ce poate pune la încercare mintea multor persoane.

Machiajul femeii din această zodie o reprezintă pe deplin, deoarece i se potrivesc culori închise, precum negrul, gri, bleumarin sau violet pentru a evidenția privirea misterioasă. Fardurile de pleoape în nuanțe metalizate, în alăturare cu un contur negru crează combinația perfectă. Rujurile în culori puternice, în nuanțe de roz, roșu și vișiniu pun accent pe pasiunea ce zace adânc în firea Scorpionilor.

Pentru a se face remarcate încă de la prima vedere, nativele acestei zodii pot adopta un machiaj smokey eyes, indiferent de eveniment, succesul fiind oricum garantat, nu doar de machiaj, ci de privirea femeii Scorpion, care, așa cum spune și zodia, te hipnotizează din prima clipă.

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.