HOROSCOP SPECIAL – Machiajul în funcție de zodie – Leu și Fecioară!

machiajul - makeup

Articol scris de Elisabeta Pancea. HOROSCOP SPECIAL – Machiajul în funcție de zodie – Leu și Fecioară! Femeile din zodia Leu sunt senzuale și cuceritoare. Le place să fie înconjurate de tot ce este nou, fascinant, luxos și scump. Nimic nu e prea costisitor dacă femeia Leu pune ochii pe acel lucru. Femeia Fecioară este o puritană perfecționistă. Fie că este vorba de propriul cămin, de locul de muncă sau de o simplă vizită a neamurilor, spiritul de gospodină din aceste femei va birui, „punându-le la muncă„.

Machiajul la femeia Leu. 

machiajul - leuFemeilor din zodia Leu le place la nebunie să fie admirate. La fel ca și femeile din celelalte zodii reprezentate de foc, aceste femei nu duc lipsă de atenție. În materie de machiaj culorile precum roșu, portocaliu, auriu sau argintiu pun în evidență caracterul puternic al Leoaicelor.

Pentru machiajul purtat pe timpul zilei sunt suficiente două culori: mascara și tuș NEGRU și ruj roșu. Privirea unei leoaice subliniată de un contur negru și un mascara pentru volum, alături de nuanțele de ruj roșu, dau un efect inegalabil. Oricărui bărbat i-ar tremura vocea la o privire oferită „pe sub gene„.

Machiajul de seară poate conține culori metalice la nivelul ochilor. Fardul de pleoape argintiu sau auriu, sau conturul în culori metalice peste fard crem sunt fatale. Rujul roșu rămâne ideal în toate cazurile.

Machiajul la femeia Fecioară.

Femeia Fecioară este o puritană perfecționistă. Fie că este vorba de propriul cămin, de locul de muncă sau de o simplă vizită a neamurilor, spiritul de gospodină din aceste femei va birui, „punându-le la muncă„. Femeile din aceste zodii s-au născut, parcă, pentru a duce mai departe îndatoririle femeii de casă, iar respectul, onoarea și bunul simț nu lipsesc din vocabularul lor.

Femeia din zodia Fecioară poate opta, în machiajul ei, de culori fine, ce îi reflectă frumusețea naturală.

Fondul de ten trebuie să fie cât mai apropiat de nuanța tenului, și cât mai light. Fardurile de pleoape în nuanțe precum crem sau maro sunt ideale în machiajul femeii din zodia Fecioară, deoarece reflectă eleganța și finețea nativelor, fie că e vorba de un machiaj pentru zi sau seară.

machiajul - fecioara 300x250

Nu e necesar sclipiciul excesiv sau culorile metalizate deoarece feminismul primează. Un strat de mascara și unul de gloss in nunațe de nud sau roz e aliatul Fecioarelor în orice moment.

machiajul - Gimini Mood tracker aplicatie stare de spirit 600x330 150x150Citeste si: Gimini Moodtracker – aplicația care îți spune când ai fost fericită

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.