Horoscop special – Cum se manifestă iubirea partenerului, după zodie!

horoscop - love 3143992 960 720

Horoscop special – Cum se manifestă iubirea partenerului, după zodie! Într-o relație, nimic nu este mai important ca respectul și iubirea arătate și demonstrate partenerului de viață. Cum se manifestă acestea ține și de zodia fiecăruia. Iar detaliile le aflăm mai jos:

Berbec
Dacă faceţi ceva împreună sau sunteţi implicaţi într-o competiţie, Berbecul te va lăsa să câştigi. El îţi respectă abilităţile suficient pentru a juca cât mai bine, astfel încât atunci când câştigi, ştii că ai câştigat sincer şi că ai fost un adversar uimitor.

Taur
El te respectă suficient pentru a-ţi spune adevărul, chiar dacă e vorba despre el însuşi. Când un Taur te respectă, fii tu însăţi şi fii corectă la rândul tău. Ştii că te respectă pentru că uneori ştie că nu îţi va plăcea ce îţi spune, dar totuşi o face.

Citește și: Horoscop special – Fecioarele au defecte?

Gemeni
Ştii că nativul din Gemeni te respectă când nu vorbeşte cu tine de sus sau impunător. Acest bărbat ştie că tu dai ceea ce primeşti atunci când vine vorba de a discuta ceva. Ştie că dacă îţi va vorbi frumos, nu numai că vei înţelege mai bine ce vrea să îţi spună, ci chiar te va convinge să faci anumite lucruri mai uşor.

Rac
Când partenerul tău din această zodie este stresat de muncă sau de alte probleme personale, el nu îşi varsă nervii pe tine. Racul te respectă suficient încât să recunoască că eşti sprijinul lui, nu sacul său de box. El are încredere în tine să-l ajuţi în situaţii dificile şi dureroase. El te respectă pentru compasiunea şi empatia de care dai dovadă şi pentru modul în care îl înţelegi fără să iei din emoţiile sale negative.

Leu
Ştii că un Leu te respectă atunci când el de impulsionează şi provoacă să facă totul mai bine fără să te simţi ca şi cum ai eşua. El te susţine şi e alături de tine la fiecare pas, deoarece crede în tine.

Fecioară
Partenerul tău din această zodie îţi arată că te iubeşte şi te respectă prin modul în care te ascultă şi e interesat de orice zici. Ştii că el nu doar dă din cap şi pretinde că înţelege ceea ce spui, el chiar poate purta o conversaţie şi este receptiv.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Eva.ro

horoscop - Cei mai buni   efi   n func  ie de zodie 90x90Citește și: Horoscop special – care este zodia născută să conducă!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.