Horoscop special – cum se manifestă zodiile la rău?

horoscop - fantasy 2861107 960 720

Horoscop special – cum se manifestă zodiile la rău? Modul în care reacționăm atunci când ne este rău, când suntem nemulțumiți din ceva. Unii exteriorizăm totul, alții ținem foarte bine ascunsă orice urmă de slăbiciune. Tu din care categorie faci parte?

Berbec
Ori de câte ori te simţi rău, vei merge mai departe şi îţi vei găsi lucruri de făcut pentru a te menţine ocupată. Când un Berbec se supără, fie va începe să îşi organizeze tot biroul, fie va petrece tot mai mult timp în sala de sport. Indiferent de situaţie, niciodată nu alegi să fii inactivă, mai ales atunci când ai de-a face cu sentimente negative. Întotdeauna ai grijă să fii cât mai ocupată poţi!

Taur
Ca Taur, chiar vrei să te deschizi în faţa cuiva şi să vorbeşti despre ceea ce simţi, dar nu vrei să fii prea directă. Vei fi foarte discretă în privinţa asta atunci când te adresezi prietenilor şi îi întrebi ce fac ei şi cum o duc. Dar în secret, tot ceea ce vrei esre să fi întrebată tu cum eşti, ca să poţi scăpa de tot ce ai pe suflet.

Citește și: Horoscop special – ce te face seducătoare, în funcție de zodie!

Gemeni
Vei face tot ce e posibil pentru a uita de ceea ce simţi şi vei găsi cea mai bună soluţie. Ca Gemeni, tu eşti opusul complet al Taurului, astfel încât dacă prietenii te-ar întreba cum te simţi, nu ai fi la fel de receptivă. Glumeşti ocazional cu cei din jur despre viaţa ta tristă, dar apoi schimbi imediat subiectul.

Rac
Ca Rac te ocupi singură de problemele sufleteşti. La fel ca şi Gemenii, nu îţi place prea mult atunci când lumea te întreabă de problemele tale. Dar ţie nu îţi este frică de propriile sentimente, deci diferenţa ţine de raţionamentul fiecăruia. Nu te temi neapărat, dar nu îţi place când alţii sunt implicaţi în drama ta.

Leu
Fiind o persoană încăpăţânată, îţi place să îţi păstrezi sentimentele şi emoţiile doar pentru tine.
Dar oamenii îşi dau seama până la urmă când ceva este în neregulă cu tine pentru că întotdeauna ajungi să explodezi asupra celor mai mici lucruri. Chiar şi cele mai neimportante defecte ale pesoanelor care nu au nicio legătură cu tine te pot activa.

Fecioară
În realitate, metoda ta de a face faţă emoţiilor negative este simplă. Vrei doar să adormi şi să aştepţi până când trăirile tale vor scădea în intensitate. Nu vrei să vorbeşti cu nimeni, nu vrei să mergi nicăieri. Vrei doar să te culci şi să încerci să uiţi de tot şi de toate măcar pentru câteva minute.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Eva.ro

horoscop - autumn 2885340 960 720 150x150Citește și: Horoscop special – ce rezervă noiembrie zodiilor?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.