Horoscop special – Marte în opoziție cu Venus, scântei pe cer!

horoscop - chalk drawing 381126 1280 1024x682

Horoscop special – Marte în opoziție cu Venus, scântei pe cer! Pe 21 iunie, Marte și Venus se vor afla într-o opoziție perfectă. Acest fenomen astral se va lăsa cu urmări la nivelul fiecărui semn zodiacal.

Opoziția dintre Marte și Venus va crea o presiune între două extreme, între pace și război, mai ales la nivel personal, nu cred că se va pune problema de situații mondiale, ci poate doar lucruri declarative. Pe o parte ne vom dori pace și liniște, iar pe altă parte vrem să acționăm, să schimbăm lucrurile, să luptăm pentru drepturile, valorile și opiniile noastre.

Citește și: Horoscop special – zodii care sunt mai fericite singure!

Având în vedere că sunt implicate și nodurile karmice în ecuație, avem niște indicii în plus, Nodul Nord reprezintă prezentul și este cuplat cu Venus, ceea ce arată faptul că vom dori să creăm mai multă pace în noi și în mediul nostru, vom dori să vedem mai mult partea pozitivă a lucrurilor, partea creativă, frumoasă, să fim din nou copii, iar destinul ne poate rezerva situații plăcute și utile.

Împreună cu Nodul Sud se află Martele, care va pune în mișcare lucrurile karmice din trecut, mai exact, situațiile din trecut pot fi acum tranșate, pot fi aduse la zi, clarificate și închise. Zicala ‘După faptă și răsplată’ va fi mai activă ca niciodată, reacția la acțiunile noastre va fi pe loc, sau ne putem da seama din situațiile actuale, că reglăm niște lucruri din trecut, care ne stau undeva în spatele minții și nu ne dau pace, situații unde știm că am greșit, iar acum Marte vine și taie tot ceea ce este de tăiat. Vestea bună este că acum avem oportunitatea să și înțelegem lecțiile care ni se dau zilele acestea și să mergem înainte mai ușor ca altădată.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - sun 1459704 960 720 90x90Citește și: Horoscop special – Soarele, conjuncție cu Mercur, relații în pericol!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.