Horoscop special – Marte, retrograd în Capricorn!

horoscop - alpine ibex 779867 960 720

Horoscop special – Marte, retrograd în Capricorn! Marte este una din cele 6 planete care în luna august sunt într-o mișcare retrogradă. Dacă până acum acesta se afla în Vărsător, pentru ultima perioadă de retrogradare Marte se mută în Capricorn. Cum afectează asta zodia ta?

Berbec
Avem vești bune: Marte în retrograd în Capricorn te ajută enorm! Vei fi mai disciplinată și mai concentrată la muncă, acolo unde pui mâna pe proiectul acela pe care ți-l doreai de multă vreme. De asemenea, e o perioadă minunată pentru a rezolva toate sarcinile neterminate, care te apăsau precum o sabie a lui Damocles deasupra capului.

În viața personală situația e mai liniștită. Nu mai simți cum inima îți bate cu puterea a o mie de motoare și începi să îți regăsești liniștea. E momentul pentru seri pașnice, petrecute cu o carte sau la un maraton de seriale.

Taur
Wow, Marte în retrograd în Capricorn strălucește și pentru tine! Învață, studiază, călătorește peste hotare, deoarece e momentul perfect pentru a te dezvolta și a-ți extinde universurile cunoașterii.

Dacă familia nu e lângă tine, fugi tu la cei dragi. Astrele te îndeamnă să dai curs unor reuniuni familiale de mult așteptate și să te bucuri de tandrețea celor pe care îi iubești. Date-urile romantice sunt și ele la orizont, completând paleta de vești bune pe care le primești în această perioadă.

Citește și: Horoscop special – august, lună plină de ghinion pentru 3 zodii!

Gemeni
Pe tine Marte în retrograd nu te influențează atât de puternic, deoarece nu are spațiul necesar de manevră, Mercur, planeta dominantă, fiind la datorie. Ești mai comunicativă și mai scânteietoare ca oricând, deși pot apărea și unele frustrări din cauza faptului că lumea înconjurătoare nu e capabilă să țină pasul cu tine.

La muncă ai idei briliante, ce pot revoluționa sfera în care lucrezi, dar problema e că, cu Marte în retrograd, colegii sunt prea precauți pentru a da curs mini-revoluției tale. Poate că ar trebui să cauți un prieten care să te tempereze.

Rac
Ai mare grijă la bani, deoarece ești foarte tentată să îi pierzi în această perioadă. Poți da greș atât cu achiziții lipsite de fler, dar și prin neatenție, ceea ce te transformă în victima perfectă a hoților. Ține bine de carduri și de portofel și nu cumpăra nimic scump până ce nu primești aprobarea tuturor persoanelor cumpătate din viața ta.

Însă Marte în retrograd îți aduce și experiențe pozitive: e foarte probabil să călătorești într-un loc superb, care va rămâne pentru totdeauna în inima ta.

Leu
Curmă-ți nerăbdarea specifică și te vei bucura de această perioadă. Marte în retrograd în Capricorn înseamnă lentoare, adesea indecizie, și foarte multă muncă. Nu te aștepta ca visele să ți se materializeze miraculos în poală și pornește în această călătorie cu așteptări reduse.

De partea cealaltă, ți se vor acutiza foarte mult simțurile, ceea ce înseamnă că începi să te comporți precum o ”clarvăzătoare”, reușind să anticipezi perfect sentimentele celor din jur. Profită de aceste daruri!

Fecioară
E o perioadă perfectă pentru viața ta amoroasă! Începi să vezi numai binele în oameni, ceea ce te ajută enorm în dragoste. Îți vei răsfăța și trata partenerul ca pe un zeu, iar el face tot posibilul să te răsplătească cu aceeași monedă.

În carieră, ritmul e mai degrabă descendent. Nu îți asuma riscuri și ține-te departe de orice proiect ce amenință să coboare pe o pantă periculoasă. Ocupă-te de sarcinile tale obișnuite și evită orice înclinație spre măreție pe care ți-ar putea-o imprima Marte în retrograd: nu e locul ei aici!

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - planet 3149121 1280 90x90Citeste si: Horoscop special – Marte, cuadratură cu Uranus. Cum te afectează?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.