Horoscop special – Marte retrograd, haos în viața zodiilor!

horoscop - mission to mars 2645404 1280 1024x566

Horoscop special – Marte retrograd, haos în viața zodiilor! Timp de 2 luni, între 27 iunie și 27 august, Marte se află în retrogradare în Vărsător, trece și prin Capricorn, acolo unde se va interesecta și cu Luna Neagră și Nodul Sud. Pentru fiecare semn zodiacal urmează o perioadă cu probleme și greutăți.

Retrogradarea lui Marte nu este de cel mai bun augur, deoarece acțiunea încetinește, greșelile pot crește și agitația interioară crește. Din alt punct de vedere, este un lucru constructiv, deoarece pune o frână vitezei, iar cei cărora le plac liniștea și pacea, pot să se bucure mai mult de aceste momente. De aceea este un moment bun pentru o reflectare mai atentă, un prilej de a lua o pauză de la agitație, dar acest aspect este valabil doar pentru cei care sunt obișnuiți cu liniștea și o caută în mod constant. Dacă suntem obișnuiți cu stresul și agitația și mișcarea, perioada poate fi neplăcută.

Citește și: Horoscop special – Marte în opoziție cu Venus, scântei pe cer!

Accentul va pica și pe prieteni și anturaj și pe regulile societății, de aceea pot apărea certuri între prieteni, mai ales pe filozofiile fiecăruia, care vor fi apărate până în pânzele albe, iar acum avem șansa de a observa îngrădirea care ni se impune de către stat, de către legislație, instituții etc. De aceea pot apărea în această perioadă, dar și după această perioadă, mișcări ale oamenilor, care se simt îngrădiți și neîndreptățiți din diferite puncte de vedere.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - rac 90x90Citește și: Horoscop special – cum ne influențează intrarea în zodia Rac?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.