Horoscop special – Marte în Săgetător, cum afectează zodiile?

horoscop - mission to mars 2645404 960 720

Horoscop special – Marte în Săgetător, cum afectează zodiile? Între 26 ianuarie și 17 martie, Casa Săgetătorului va fi vizitată de planeta Marte. Ce înseamnă asta pentru zodii? Luptă pentru adevăr, mai multă adrenalină și aventură dar și succes pentru unele zodii.

Pentru Berbeci va începe o perioadă plină de dinamism, cu multe șanse de a călători sau de a colabora cu persoane din străinătate.

Săptămâna se încheie cu un aspect tensionat între planeta Comunicării, Mercur și Uranus, aflat în zodia Berbec. Nativilor Berbec li se cere să evite certurile și, dacă au ceva de spus, să își aleagă cu grijă cuvintele.

Pentru Tauri, Marte în Săgetător înseamnă mai multă pasiune în cuplu, dar și mai multă gelozie. Pentru cei singuri, farmec personal și interes pentru aventuri sentimentale.

Aflat în Săgetător, Marte va influența casa Banilor altora din astrograma generală a zodiei Taur. Iar asta înseamnă că nativii pot acționa, cu succes, pentru a obține credite sau alte finanțări.

Citește și: Horoscop special – cum îți frânge inima fiecare zodie!

Marte le cere Gemenilor să facă primul pas în relații (sentimentale sau profesionale), să spună și să apere adevărul, să își susțină ideile și opiniile.

Totuși, Marte poate provoca și conflicte, ziua cea mai vizată fiind cea de duminică. Atunci, un prieten poate poate fi “mărul discordiei” în cuplu sau   Gemenii vor fi tentați să petreacă prea mult timp cu prietenii și prea puțin timp cu familia. Iar de aici, tot soiul de probleme…

Pentru Raci, Marte în Săgetător va acționa în sectorul Profesiei din astrogramă și le va da nativilor mai multă ambiție și energie.

Până în martie, Racii vor fi ajutați de Marte să facă schimbările dorite în plan profesional, dar și în stilul de viață sau rutina zilnică. Acum ei pot începe să facă sport sau să își modifice regimul alimentar.

Marte în Săgetător va dinamiza viața sentimentală a Leilor și le va accentua creativitatea, va amplifica spiritul de aventură și îi va încuraja pe nativi să pună pasiune și suflet în tot ceea ce fac.

Dar Leilor li se cere să nu își neglijeze obligațiile deja asumate.

Pentru Fecioare, va începe o perioadă în care atenția se va îndrepta spre casă (de exemplu, spre lucrări de amenajare) și familie (de exemplu, demersuri pentru apărarea patrimoniului sau pentru tranzacții cu terenuri și case).

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Huff.ro

horoscop - woman 2197947 1280 90x90Citește și: Horoscop special – zodiile și somnul

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.