Horoscop special – Mercur în Vărsător, cum ne afectează?

Mercur - mercurvarsator

Horoscop special – Mercur în Vărsător, cum ne afectează? Începând de pe 7 februarie, planeta Mercur se află în zodia Vărsător. Acest lucru îi va favoriza pe cei care s-au născut la lună plină dar și pe cei din semnele zodiacale guvernate de planeta înțelepciunii.

Mercur este supranumit „mesagerul zeilor” şi este asociat cu gândirea, comunicarea, procesele intelectuale, cu mobilitatea şi călătoriile. Prezenţa lui Mercur în harta natală a oricărei zodii aduce o serie de informaţii, iar zodiile cu o intuiţie puternică (Săgetător, Balanţă, Scorpion) îşi vor potenţa simţurile.

Planeta Mercur guvernează zodiile Fecioară şi Gemeni, două semne analitice, care preferă teoria şi idealismul în locul pragmatismului. Nativul Gemeni face o selecţie a informaţiilor astfel încât fie doar el avantajat, în timp ce persoana născută în zodia Fecioară este mai degrabă înclinată spre clasificarea informaţiei şi viziunea de ansamblu.

Cum sunt afectate zodiile de Mercur în Vărsător

Berbecii vor trece prin furcile caudiene mai ales din 7 februarie. Mercur nu îi încurajează continue negocierile în manieră egoistă.

Taurii vor rezolva cu succes o serie de probleme birocratice. Vor avea suficient timp pună la punct câteva proiecte neterminate.

Planeta Mercur îi pune pe Gemeni în situaţii destul de complicate. Vor avea de trecut printr-o serie de etape care mai de care mai solicitante.

Racii stau sub semnul eşecului în următoarea perioadă. Egoismul, încăpăţânarea, modul în care se adresează celorlalţi vin cu deservicii.

Leii vor avea parte de surprize plăcute. Mercur în Vărsător îi va energiza, le va oferi perspective noi şi şanse de reuşită reale.

Fecioarele au şi ele o lecţie de învăţat de la planeta înţelepciunii, pe cea a iertării. Totul va decurge bine din punct de vedere amoros. Financiar, trebuie fie maiatente la cheltuielile de zi cu zi.

Citește și: Horoscop special – Venus retrograd, efectele sale asupra zodiilor

Balanţele au de trecut mai multe teste din punct de vedere emoţional. Mercur le reaminteşte trebuie fie mai tolerante.

Scorpionii sunt încurajaţi cerceteze, caute acul în carul cu fan, pentru au toate şansele îl găsească. Au parte de un noroc nesperat. Vor redobândi bunuri materiale pierdute sau vor căpăta bani de care au şi uitat.

Din 7 februarie, pentru Săgetători va urmă o perioada extrem de frumoasă din punct de vedere amoros. Financiar, lucrurile se îndreaptă, dar mai greu.

Capricornii primesc un imbold puternic din partea lui Mercur. Şi anume, au şansa  îşi impună punctul de vedere la locul de muncă, câştige în ochii contestatarilor.

Vărsătorii sunt cei mai avantajaţi de pătrunderea planetei înţelepciunii în sectorul lor natal. Toate visele lor pot deveni realitate.

Nativii zodiei Peşti descoperă o serie de secrete despre persoane la care ţin din toată inima.

Sursă foto: garbo.ro

Sursă horoscop: teotrandafir.com

Mercur - eclipsa de luna 150x150Citeste si: Horoscop special: eclipsa de Lună din Februarie-recalibrare și magie

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.